Şanlıurfa’da akaryakıt tankeri devrildi: 1 ölü

Şanlıurfa, 4 Eylül (Hibya) – Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde Mardin yolu üzerinde akaryakıt yüklü tankerin devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

Şanlıurfa’da akaryakıt tankeri devrildi: 1 ölü
Yayınlama: 04.09.2024
2
A+
A-

Kaza Haliliye ilçesi Mardin yolu üzeri 10. kilometrede sabah saatlerinde meydana geldi. 63 AGG plakalı akaryakıt yüklü tankeri kullanan M. E. henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Kontrolden çıkan tanker, orta refüje devrildi. Kazanın şiddetiyle tanker büyük hasar gördü ve akaryakıt sızıntısı başladı.

Kaza yerinden geçen sürücüler, durumu hemen 112 Acil Servis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, sürücünün hayatını kaybettiğini belirledi.

İtfaiye ekipleri ise olası bir yangın tehlikesine karşı çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Ekipler, akaryakıt sızıntısını kontrol altına almak için uzun süre çalıştı. Kazanın ardından Mardin yolu bir süre trafiğe kapatıldı.

Kazada hayatını kaybeden sürücü, otopsi işlemleri için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.