Şanlıurfa Valisi Şıldak’tan Resulayn ve Ceylanpınar’a ziyaret

Şanlıurfa, 31 Temmuz (Hibya) – Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Barış Pınarı Harekat Bölgesinde yer alan Resulayn’da incelemelerde bulundu. Vali Şıldak daha sonra Ceylanpınar’a geçti.

Şanlıurfa Valisi Şıldak’tan Resulayn ve Ceylanpınar’a ziyaret
Yayınlama: 31.07.2024
0
A+
A-

İl merkezi ve ilçelerde temaslarını sürdüren Vali Hasan Şıldak’ın adresi bu kez Barış Pınarı Harekat Alanında yer alan Resulayn bölgesi oldu. Vali Şıldak, ilk olarak danışmanlık hizmetlerini yürüten kamu kuruluşlarının bölge koordinatörlerinin katılımıyla Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirdi.

Vali Şıldak, ardından Güvenlik Koordinasyon Toplantısına başkanlık ederek bölgedeki huzur ve güvenliği sağlayan tüm güvenlik güçlerine çalışmalarında başarılar diledi.

Şıldak, yapımı tamamlanan Ceylanpınar Gümrük Kapısı'nda da incelemelerde bulunmasının ardından Ceylanpınar’a geçti. Ceylanpınar’daki ziyaretlerine Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği ile başlayan Şanlıurfa Valisi Şıldak, ailelere diledikleri an kendilerine ulaşabileceklerini ifade etti. Gazi Caddesi üzerindeki esnafa hayırlı işler dileklerinde bulunan Vali Şıldak, vatandaşlarla da sohbet ederek talepleri dinledi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.