Şanlıurfa Valisi Şıldak, Viranşehir’de muhtarlarla buluştu

Şanlıurfa, 22 Ağustos (Hibya) – Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Viranşehir’de muhtarlarla buluşarak talepleri dinledi.

Şanlıurfa Valisi Şıldak, Viranşehir’de muhtarlarla buluştu
Yayınlama: 22.08.2024
1
A+
A-

Şıldak, temaslarına ilk olarak göreve yeni başlayan Viranşehir Kaymakamı Kemal Ülkü'yü ziyaret ederek başladı. Kaymakam Ülkü’ye çalışmalarında başarılar dileyen Vali Şıldak ardından muhtarlarla bir araya geldi.

Kaymakamlık Konferans Salonu’nda ilçe merkezi ve kırsal mahalle muhtarlarını dinleyen Vali Şıldak, ayda iki hafta Salı günü muhtarlarla bir araya geldiğini ve dileyen her muhtarın gelerek kendisi ile yüz yüze görüşebileceğini söyledi. Amaçlarının sorunlara kısa sürede çözümler üretmek olduğunu belirten Vali Şıldak, “Viranşehir merkez ilçelerimizin dışında en büyük ikinci ilçemiz. Viranşehir’deki sorunları bizzat muhataplarından dinleyerek çözümler üretmeyi arzuluyoruz. Bu konuda muhtarlarımız bizler için önemli. Buluşmamıza katılan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Tüm muhtarlarımız tek tek dinlenerek notlarımızı aldık. İleriki süreçlerde de sorunların çözümü noktasındaki gelişmeleri birebir takip etmeyi sürdüreceğim” ifadelerini kullandı.

Vali Şıldak, muhtar buluşmasının ardından Viranşehir Güneş Enerji Sistemi (GES) Alanını da ziyaret ederek firma yetkililerinden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Viranşehir’e süreç içerisinde ziyaretlerini sürdüreceğini dile getiren Vali Şıldak, akşam saatlerinde şehir merkezine döndü.

 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.