Şanlıurfa Valisi Şıldak, Osman Nergis ve Mehmet Fethi Göktepe ile buluştu

Şanlıurfa, 18 Ağustos (Hibya) – Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Kültür Bakanlığı Onaylı Ahşap Sanatçısı Osman Nergis ve Kolleksiyoncu Mehmet Fethi Göktepe ile bir araya geldi.

Şanlıurfa Valisi Şıldak, Osman Nergis ve Mehmet Fethi Göktepe ile buluştu
Yayınlama: 19.08.2024
3
A+
A-

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Şanlıurfa değerlerine değer katan isimleri ziyaretini sürdürüyor. Vali Şıldak, bu kez Kültür Bakanlığı Onaylı Ahşap Sanatçısı Osman Nergis ve Kolleksiyoncu Mehmet Fethi Göktepe ile buluştu.

Vali Hasan Şıldak, sanatçıların eserlerini inceleyerek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziyaretlerinin ardından kısa bir değerlendirme yapan Vali Şıldak, “Tüm bu isimler Şanlıurfa’mızın değerlerine değer katan vatandaşlarımız. Onları ziyaret etmek, çalışmalarını bizzat yerinde görerek katkı sunmaya yönelik çalışmalar gerçekleştirmek istiyoruz. Önümüzdeki süreçlerde de yine bu ziyaretlerimize devam edeceğiz. Ben, Şanlıurfa kültürünü dünyaya tanıtan ve birer kültür elçisi vazifesi gören tüm isimlerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Vali Şıldak, Şanlıurfa’da görev süresi içerisinde gerek il merkezinde gerekse ilçelerde toplumun her kesimi ile bir araya gelmeye, ziyaretler gerçekleştirmeye özel önem veriyor. Sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarının yanı sıra ailelere ve esnafa da sık sık misafir olan Şıldak’a bazı ziyaretlerde Eşi Fatma Nur Şıldak da eşlik ediyor.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.