Şanlıurfa Valisi Şıldak, muhtarlarla buluştu

Şanlıurfa, 6 Ağustos (Hibya) – Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, merkez ilçe muhtarları ile bir araya gelerek talepleri dinledi.

Şanlıurfa Valisi Şıldak, muhtarlarla buluştu
Yayınlama: 06.08.2024
0
A+
A-

Şanlıurfa Valisi Şıldak, Haliliye, Eyyübiye ve Karaköprü ilçelerindeki mahallelerin muhtarlarını misafir etti.

Valilik Toplantı Salonunda; İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran, Karaköprü Kaymakamı Orhan Altun, Eyyübiye Kaymakamı ve Haliliye Kaymakam Vekili Mustafa Hamit Kıyıcı’nın da katıldığı toplantıda 150’ye yakın muhtarla buluşan Vali Hasan Şıldak, yaşanan sorunları dinledi.

Şanlıurfa Valisi Şıldak, muhtarlarla buluştu

Vali Şıldak; enerji, eğitim, altyapı, uyuşturucu ve trafik konularının yoğunlukta olduğu toplantıda ilk olarak elektrik kesintileri ile ilgili talepleri not etti.

Ardından bir değerlendirme yapan Vali Şıldak, “Bölgemizde maalesef çok kesinti oluyor. Bizler bunu takip ediyor ve çözüme yönelik adımlar atıyoruz. Milletvekillerimiz de bu hususta duyarlılık gösteriyor ve Ankara’da iki defa toplantı gerçekleştirdi. İlgili firma şimdi altyapı konusunda çalışmaları hızlandırdı. Konunun birebir takipçisi olmaya devam ediyorum” dedi.

Şanlıurfa Valisi Şıldak, muhtarlarla buluştu

Vali Şıldak, muhtarların ilettiği eğitimde mevcut fiziki durumun yetersiz olduğuna hak vererek bu konuda dev yatırımların ardı ardına devam ettiğini sözlerine ekledi.

Toplantının ilerleyen bölümlerinde uyuşturucu kullanımı ve satışının önlenmesi ile ilgili mücadele hususunda muhtarların da desteğini talep eden Vali Şıldak, olası her türlü uyuşturucu vakasında hemen 112 veya UYUMA uygulaması ile polise bildirimde bulunulmasını istedi.

Şanlıurfa Valisi Şıldak, muhtarlarla buluştu

Vali Şıldak, toplantının tamamlanmasıyla birlikte gelecek süreçlerde buluşmalarını daha kapsamlı olarak düzenleyeceklerini dile getirdi.

İlgili kurum amirleri ve yerel yönetimlerin de katılım sağlayacağı buluşmalar gerçekleştireceklerini belirten Vali Şıldak, tüm muhtarlara teşekkür etti. Buluşma toplu fotoğraf çekimi ile tamamlandı.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.