Şanlıurfa Valisi Şıldak, motosikletli polis timleriyle bir araya geldi

Şanlıurfa, 29 Ağustos (Hibya) – Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Motosikletli Polis Timleri ile Çarşı ve Mahalle Bekçileriyle bir araya geldi.

Şanlıurfa Valisi Şıldak, motosikletli polis timleriyle bir araya geldi
Yayınlama: 29.08.2024
1
A+
A-

Halk arasında Yunus Timleri olarak da bilinen motosikletli polis timleriyle Valilik Konferans Salonunda buluşan Vali Şıldak, asayiş ve görünürlük bakımından yunus timlerinin emniyetin en önde gelen birimlerinden biri olduğunu belirtti.

Alana hakim olmanın esas olduğunu vurgulayan Vali Şıldak, “Bütün algılarınız açık, bütün alanlara vakıf bir yaklaşım içinde olup, dirayetli, bilgili ve vatandaşa karşı nezaketli olmak bir Türk polisinin taşıması gereken en önemli özelliklerdir. Bu, kararsız olmak, otoritesini zedelemek anlamı taşımıyor. Şanlıurfa’nın, ilçeleri de dahil asayiş yönünden kötü durumda olmadığını açık yüreklilikle söylemek istiyorum. Özellikle son dönemde sizlerin de çalışmalarıyla bu yanıtları vatandaşımızdan da alıyoruz. Çalışmalarınızla, bilhassa şok uygulamalarla takdir topladığınızı belirtmek istiyorum. Bu durum devletimiz adına gurur verici” ifadelerini kullandı.

Vali Şıldak, ardından Çarşı ve Mahalle Bekçileri ile buluştu. Burada tüm bekçilere çalışmalarında başarı dileklerinde bulunan Vali Şıldak, özellikle suçu önlemede bekçilerin büyük rol aldığını dile getirdi. Vali Şıldak buradaki değerlendirmesinde “Bekçilerimizi önemsiyoruz, onlar emniyetimizin en önemli birimlerinden. Mahalle araları ve tenha bölgelerdeki denetimleri sayesinde olası suçların önüne geçiliyor ve Şanlıurfa’mızın huzur ve esenliğinde bekçilerimiz büyük görev alıyorlar” şeklinde konuştu.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.