Şanlıurfa Valisi Şıldak, Akçakale gümrük kapısında temaslarda bulundu

Şanlıurfa, 15 Mayıs (Hibya) – Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Akçakale’ye geçiş yaparak gümrük hizmetleri ile ilgili toplantıya başkanlık etti, ardından gümrük kapısında incelemede bulundu.

Şanlıurfa Valisi Şıldak, Akçakale gümrük kapısında temaslarda bulundu
Yayınlama: 15.05.2024
5
A+
A-

Şanlıurfa'nın Suriye ile sınır ilçelerine belirli aralıklarla ziyaret gerçekleştiren ve özellikle sınır faaliyetlerini denetleyen Vali Hasan Şıldak, sabah saatlerinde Akçakale'ye geçiş yaptı.

İlk olarak ilgili birim amirlerinin katıldığı ve Gümrük Kapılarında Verilen Hizmetlerin değerlendirildiği toplantıya başkanlık eden Vali Şıldak, “Gümrük hizmetlerinin aksamadan sürdürülebilmesi ve kontrol mekanizmasının tam anlamıyla işleyebilmesi çok önemli. Şanlıurfa'da bu hassasiyeti görüyor ve bizler de bu konunun denetçisi olmayı sürdürüyoruz” dedi.

Vali Şıldak, toplantının ardından Akçakale Gümrük Kapısına giderek burada incelemelerde bulundu. Gümrük sahasında bölümleri ve idari binaları gezen Vali Şıldak, sınır geçişi yapan vatandaşları da dinledi. Araç denetimlerini izleyen ve vatandaşları dinleyen Vali Şıldak, Akçakale Gümrük Kapısının fiziki kapasitesi, koşulları ve işleyiş standartlarının geliştirilmesi için çalışma yürüttüklerini ifade etti.

Vali Şıldak'a Akçakale temaslarında Vali Yardımcıları Erinç Demir ve Abdülhamid Uyar ile Emniyet Müdürü Erdem Bildirici, Akçakale Kaymakamı Onur Şan, Ceylanpınar Kaymakamı Emrah Uzun ve GAP Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Tuncay Bayraktar eşlik etti.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.