Şanlıurfa Karaköprü’de geri dönüşüm merkezinde yangın

Şanlıurfa, 19 Haziran (Hibya) – Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde, Karaköprü Belediyesi’ ne ait geri dönüşüm merkezinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü.

Şanlıurfa Karaköprü’de geri dönüşüm merkezinde yangın
Yayınlama: 19.06.2024
2
A+
A-

Edinilen bilgiye göre, yangın, fuar alanının arkasında bulunan geri dönüşüm merkezinde meydana geldi. Olay, 19 Haziran Çarşamba günü öğle saatlerinde yaşandı. Yangının çıktığını gören çevredeki vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

Yangın mahalline hızla intikal eden itfaiye ekipleri, alevlerin çevreye sirayet etmeden kontrol altına alınması için çaba sarf etti. Kısa süre içerisinde yangın söndürülerek olası bir facianın önüne geçildi.

Yangının çıkış sebebi ile ilgili yapılan ilk incelemelerde, geri dönüşüm merkezinin yakınlarında bulunan bir elektrik direğinin kısa devre yapması sonucu yangının çıkmış olabileceği tespit edildi. Yangın sırasında can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı. Geri dönüşüm merkezinde maddi hasar meydana gelirken, merkezdeki geri dönüştürülebilir malzemelerin bir kısmının da zarar gördüğü bildirildi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.