Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Solmaz, evde sağlık hizmeti alan hastaları ziyaret etti

Şanlıurfa, 25 Mayıs (Hibya) – Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz, Cumhuriyet kurulmadan önce doğan ve 124 yaşında olan Hadi Ç.’yi ziyaret etti.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Solmaz, evde sağlık hizmeti alan hastaları ziyaret etti
Yayınlama: 25.05.2024
2
A+
A-

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Solmaz, hizmet başkanları, Hilvan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Recai Ölmez, Hilvan Şehit Halit Şiltak Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ayşe Alphan ve Hilvan Evde Sağlık Hizmetleri ekipleri ile birlikte evde sağlık hizmeti alan hastaları ziyaret etti.

Solmaz, bu kapsamda Cumhuriyet kurulmadan önce doğan ve 124 yaşında olan Hadi Ç.’yi Hilvan’daki evinde ziyaret etti.

Evde sağlık ekiplerinin tıbbi kontrollerini gerçekleştirdiklerini belirten Solmaz, “Sağlık hizmetlerini götürmekten onur duyduğumuz büyüklerimizin ve kıymetli ailelerinin memnuniyeti ve duası çalışma gayretimizi daha da artırdı. Yaşça Cumhuriyetten büyük olan ve Cumhuriyet ile yaşıt olan gölgelerinde yetiştiğimiz yüzyıllık çınarlarımıza sağlıklı ömürler dilerim.” dedi.

Solmaz, “Sağlık sorunları nedeniyle yatağa bağlı hayatlarını idame ettirmek durumunda kalan hastalarımız için evde sağlık hizmetleri birimleri çok önemli bir görev üstlenmektedir ve hastalarımıza tedavilerinde kolaylık sağlamaktadır. Bu hizmeti sunan siz evde sağlık hizmetleri ekibine teşekkür ediyorum, çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.” diye konuştu.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.