Sanat ve cemiyet hayatı Lexus’un davetinde buluştu

Lexus, Bodrum’da sanat dallarının ortak noktada buluştuğu Zai Yaşam ile iş birliğini yeni LBX modeliyle farklı bir boyuta taşıdı. Eser, düzenlenen etkinlikle iş, sanat ve cemiyet dünyasından davetlilere gösterildi.

Sanat ve cemiyet hayatı Lexus’un davetinde buluştu
Yayınlama: 25.07.2024
0
A+
A-

Lexus’un LBX modeli, Zai Yaşam Bodrum’un atmosferinde sanatçı Hulusi Osman Döken’in imzasıyla bir sanat eserine dönüştü.

Bu eser, özel bir gecede iş, sanat ve cemiyet dünyasının önde gelen isimlerine gösterildi. Lexus’un etkinliğine Işıl-Rüştü Reçber, Ayşegül Dinçkök, Narod Çetinkaya, Fulya Nayman, Serda-Sevda Büyükkoyuncu, Saffet Emre Tonguç, Ali Faramawy, Ebru Kohen, Ali Poyrazoğlu, Beste-Mustafa Yurttaş, Gülseren Eren, Elif Eren, Müge Tezman Sırmabıyık, Nuran Erçil, Özge Argüder Sander, Şule Argüder gibi isimler katıldı ve gecede Aycan Koptur sahne aldı.

Sanat ve cemiyet hayatı Lexus’un davetinde buluştu

Elegant, Emotion, Relax ve Cool olmak üzere dört atmosfer ismiyle sunulan Lexus LBX’in beşinci atmosferi ise Zai Yaşam’da yerini aldı. Elegant, Emotion, Relax ve Cool atmosferlerinin enerjisini, Zai Yaşam’ın enerjisiyle birleştiren bu tasarım, “Sofistike” adıyla dikkat çekiyor.

Bodrum’un kendine has doğasından ve yaşam tarzından ilham alan LBX Sofistike, estetik görünümünün yanı sıra taşıdığı derin anlamlarla da ilgi topladı.

LBX, premium kalitesi ve detaylarıyla öne çıkıyor. LBX, 1.5 litre hibrit motoruyla sessiz, konforlu ve çevreci bir sürüş sunuyor.

Sanat ve cemiyet hayatı Lexus’un davetinde buluştu


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.