Şahin: Ankaralı hemşerilerimiz verilen sözün tutulmasını beklemektedir

DEVA Partisi Sözcüsü, Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili İdris Şahin, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) basın toplantısı düzenledi.

Şahin: Ankaralı hemşerilerimiz verilen sözün tutulmasını beklemektedir
Yayınlama: 02.08.2024
2
A+
A-

DEVA Partisi Sözcüsü Şahin TBMM’de seçim bölgesi olan Çubuk ilçesinden vatandaşları ağırladı. 

Şahin, alanda 200 bin kişinin bulunduğu bilgisini aldığını aktaran ve Ankara'ya yapılacak yeni metroların müjdesini veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın “Toplam 7 istasyonlu Keçiören Kuyubaşı-Esenboğa Havalimanı-Yıldırım Beyazıt Üniversitesi metro hattını yatırım programına aldık, yakında ihalesine çıkacağız.” sözünü anımsatarak,  ''Alanda bu müjdeye bizzat şahit olan Erdoğan’ın deyimiyle sayıları 200 bini bulan vatandaşlarımız olsun, bütün Ankaralı hemşerilerimiz olsun verilen sözün tutulmasını beklemektedir.'' şeklinde konuştu.

DEVA Partisi’nin Ankara Milletvekili olarak, partinin Çubuk ilçe teşkilatı ve Çubuklu hemşerileriyle birlikte milletin kürsüsünden 22 yıllık iktidara soru yönelten Şahin, şunları aktardı: 

“Türkiye Cumhuriyeti’nin Başkenti Ankara’ya yakışır şekilde, havalimanı metrosu ne zaman yapılacaktır? Sayın Erdoğan’ın deyimiyle 'Delikanlı adam verdiği sözü tutar' sözü mucibince iktidarın delikanlıları verdikleri sözün gereğini ne zaman yerine getirecek? Getirmeyecekler ise açıkça Ankara halkından bir özür dilemeyi düşünüyorlar mı?”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.