Sağlık Turizminin Parlayan Yıldızı İzmir Zirvesi başladı

Sağlık Turizminin Parlayan Yıldızı İzmir Zirvesi’nde konuşan İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Pınar Okyay, İzmir’de sağlık turizmi sektörünün görünür kılınmasında, destinasyon olarak imajının güçlenmesinde ve markalaşmasında uygulanacak her türlü çalışmada İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak yer alacaklarını belirtti.

Sağlık Turizminin Parlayan Yıldızı İzmir Zirvesi başladı
Yayınlama: 04.07.2024
2
A+
A-

Batı Anadolu Sağlık Turizmi Derneği tarafından düzenlenen Sağlık Turizminin Parlayan Yıldızı İzmir Zirvesi başladı.

Zirvenin açılış konuşmasını yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Pınar Okyay, “Biz, İzmir’iz. Her olayda olduğumuz gibi sağlık turizminde de farkımızı ortaya koymalıyız. En kaliteli hizmeti, bilimsel ve etik bir çerçevede sunma sorumluluğumuz önceliğimiz. Bu nedenle, bu toplantılarda sektörün ne kadar ve nasıl büyüyeceği, görünürlüğünün nasıl artırılacağı kadar, zor konuları da konuşabilmeliyiz.” diye konuştu. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cemil Tugay’ın Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı  olduğunu hatırlatan Okyay, “İzmirimiz,  coğrafi  olarak  stratejik  konumu,  ulaşım  kolaylıkları,  tarihi  gü ellikleri, termal  kaynakları, zengin  sağlık  altyapısı, uluslararası  düzeyde  sağlık  işletmeleri,  nitelikli sağlık personeli ve destekleyici diğer kaynakları sağlık turizminde önemli bir konumundadır. Bu toplantının, kentimizin potansiyelin nasıl daha iyi kullanılacağı ile ilgili iyileştirmeler ve yeni yaklaşımların geliştirilmesinde önemini İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak biliyoruz.” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.