Sağlık Bakanı Memişoğlu’nun Adıyaman ziyareti

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, sağlık yatırımlarını ve hizmetlerini yerinde incelemek üzere Adıyaman’a gitti.

Sağlık Bakanı Memişoğlu’nun Adıyaman ziyareti
Yayınlama: 09.08.2024
2
A+
A-

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Memişoğlu, Adıyaman Valiliği’ni ziyaret etti, burada Vali Dr. Osman Varol ve ildeki yetkililerle görüşmeler gerçekleştirdi.

Valilikteki görüşmelerin ardından Sağlık Bakanı Memişoğlu; Vali Dr. Osman Varol, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Keleş, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengiz Yorulmaz ve ildeki yetkililerin yer aldığı İl Değerlendirme Toplantısı’na katıldı, toplantıda ildeki sağlık yatırımlarının ve sağlık hizmetlerinin durumu hakkında bilgi aldı.

Toplantı sonrasında Memişoğlu, beraberindeki heyetle birlikte Adıyaman’da Atatürk Caddesi’nde esnafın ve diğer vatandaşların sorunlarını ve isteklerini dinledi.

Adıyaman’da sağlık tesislerini gezerek yerinde incelemelerde bulunan Sağlık Bakanı Memişoğlu, sağlık çalışanlarıyla sohbet etti, kendilerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Memişoğlu, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık çalışanları ve yetkililerle bir araya geldikten sonra basın açıklaması yaptı.

Adıyaman’ın sağlıkla ilgili yaralarını sarmaya devam ettiğini söyleyen Memişoğlu, şunları ifade etti:

İnşallah ekim ayında şu anda olduğumuz Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanemizin yanında 300 yataklı yeni hastanemizi milletimizin hizmetine sunacağız. Bu tabii sağlık hizmetlerini rahatlatacak ve deprem öncesindeki yatak oranlarımıza ulaşmış olacağız. Bunun yanında 150 yataklı yine merkezi bir hastanemizin inşaatı devam etmekte. Ayrıca şehrin batı bölgesinde bir hastane planlamamız var. Onu da inşallah yakın zamanda planlayıp milletimize duyuracağız.”

Bakan Memişoğlu’na incelemeleri sırasında Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Hüseyin Özhan, Doç. Dr. İshak Şan, Mustafa Alkayış ve Doç. Dr. Resul Kurt, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Keleş, Adıyaman İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengiz Yorulmaz ve diğer yetkililer eşlik etti.

Memişoğlu, Adıyaman’daki programını tamamladıktan sonra ekibiyle birlikte Malatya’ya gitmek üzere ilden ayrıldı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.