Sağlık Bakanı Memişoğlu, Trabzon’daki sağlık tesislerini ziyaret etti

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Trabzon programı kapsamında sağlık yatırımlarını ve hizmetlerini yerinde inceledi.

Sağlık Bakanı Memişoğlu, Trabzon’daki sağlık tesislerini ziyaret etti
Yayınlama: 01.08.2024
3
A+
A-

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu ildeki yetkililerle görüşmek, sağlık tesislerinde yerinde incelemelerde bulunmak ve İl Sağlık Müdürlüğü’nden bilgi almak için Trabzon’daydı.

Bakan Memişoğlu, Trabzon programı kapsamında Gazipaşa Aile Sağlığı Merkezini ziyaret etti. Aile hekimleri, hemşireler ve merkezde görevli sağlık çalışanları ile sohbet eden Memişoğlu, gösterdikleri özverili çalışmalar dolayısıyla tüm ekibe teşekkür etti.

Türkiye’nin en modern hastanelerinden biri olarak tasarlanan, 900 yatak kapasitesine sahip olacak Trabzon Şehir Hastanesi inşaat alanını gezen Bakan Memişoğlu, 2025 yılında tamamlanması planlanan hastanenin yapım süreciyle ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Bakan Memişoğlu, Trabzon Şehir Hastanesi’nde yaptığı açıklamada “Trabzon’a güzel bir şehir hastanesi yapıyoruz. İnşallah 2025 senesi sonu itibarıyla milletimizin hizmetine sunacağız. Şu anda inşaatımız yüzde 43 bandında yapılmış durumda. Bu inşaatın bitiminde çok güzel bir hastanemizi, Sayın Cumhurbaşkanımızın hayalim dediği hastanelerimizden bir tanesini daha, Trabzon halkının hizmetine sunacağız.” dedi.

Gazze’deki ve İran’daki olaylar nedeniyle üzgün olduklarını söyleyen Memişoğlu, “İnsanlığı yaralayan, vahşeti yapan bazı ülkelerin, İsrail’in, bunu seyreden, buna izin veren bazı ülkelerin kendine gelmesini istiyoruz. Biz sağlık çalışanları üzülüyoruz; hastaneler bombalanıyor, insanlar öldürülüyor. Onun için bizim daha çok çalışmamız, daha çok üretmemiz gerekiyor. Bu konuda da bütün dünyanın hassasiyet göstermesini bekliyoruz.” diye konuştu.

Bakan Memişoğlu, bu sabah Trabzonspor’un 50. yıl etkinliklerine katıldığından bahsederek Trabzonspor’a başarı dileklerini iletti.

Memişoğlu, Trabzon’da sağlık tesisleri ziyaretlerini tamamladıktan sonra İl Sağlık Müdürlüğü’ne giderek burada ildeki sağlık hizmetlerinin durumu hakkında detaylı bilgi aldı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.