Robert De Niro’nun Trump aleyhinde konuşması üzerine ”ABD’ye Hizmet Ödülü” geri çekildi

New York, 1 Haziran (Hibya) – ABD Ulusal Yayıncılar Birliği Liderlik Vakfı, Robert De Niro’nun, ABD eski Başkanı Donald Trump’ın New York’taki ceza davası önündeki yorumlarının ardından, aktörün “ABD’ye Hizmet Ödülü”nü iptal etti.

Robert De Niro’nun Trump aleyhinde konuşması üzerine ”ABD’ye Hizmet Ödülü” geri çekildi
Yayınlama: 01.06.2024
4
A+
A-

The Hill'in haberine göre, Ulusal Yayıncılar Birliği Liderlik Vakfı, Donald Trump'ın duruşması dışında Başkan Joe Biden'a destek vermesinin ardından önümüzdeki hafta aktöre vereceği “Amerika'ya Hizmet Ödülü”nü iptal etti.

Vakıf'tan yapılan açıklamada, “Bay De Niro'nun son zamanlardaki yüksek profilli faaliyetlerinin dikkat dağıtıcı bir etki yaratacağı açıktır. Görünüşe göre Robert De Niro artık hayırseverliği için ödül almaya layik bir kişi değil'' denildi.

Jakıf'ın bir sözcüst, yaptığı açıklamada, “Bu etkinlik gururla iki partilidir ve yerel yayıncıların ve ortaklarımızın etkili çalışmalarını kutlamak için siyasi yelpazenin her kesiminden kişileri bir araya getiriyor” dedi ve ekledi:

“Her Amerikalının ifade özgürlüğünü kullanma ve sivil katılıma katılma hakkını güçlü bir şekilde desteklerken, Bay De Niro'nun son zamanlardaki yüksek profilli faaliyetlerinin, takdir etmeyi umduğumuz hayırseverlik çalışmalarından dikkati dağıtacağı açıktır. Ödül sahiplerinin hizmetlerine odaklanmayı sürdürmek amacıyla Sayın De Niro artık etkinliğe katılmayacaktır.”

 


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.