Rize’de 5 kilo 76 gram bonzai ele geçirildi

RİZE – 23.10.2023 – HİBYA – Rize Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, yapılan operasyonlarda 5 kilo 76 gram sentetik cannobinoid (bonzai) maddesi ele geçirildi.

Rize’de 5 kilo 76 gram bonzai ele geçirildi
Yayınlama: 23.10.2023
4
A+
A-

Edinilen bilgiye göre, Rize Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonda yakalanacağını anlayan 2 şüpheli içerisinde uyuşturucu maddesi olan poşetleri dereye attı. Dere içerisinde yapılan çalışmalarda bahse konu poşetler ele geçirildi.

Dereden çıkartılan poşetlerde; 4 parça halinde toplam ağırlığı 1 kilo 676,87 gram olan sentetik cannobinoid (bonzai) maddesi, 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Şahısların kullanımında bulunduğu tespit edilen ikametlerde ve çaylık arazide yapılan aramada; 3 parça halinde toplam ağırlığı 3 kilo 400 gram olan sentetik cannobinoid maddesi (bonzai) ele geçirildi.

Konu ile ilgili olarak toplamda 5 kilo 76 gram olan sentetik cannobinoid (bonzai) maddesi ele geçirildi. E.T. ve H.Ş. isimli şahıslar çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi. 


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.