Et ve et ürünleri sektörünün köklü markalarından DANET, kaliteli, lezzetli ve coğrafi işaretli Afyon Sucuğu ile mutfaklara yeni bir soluk getirecek “Ramazan Bingöl ile DANET Mutfağı” projesine imza atıyor. Ünlü şef Ramazan Bingöl’ün sunduğu programda, sucukla yapılan farklı tarifler ön plana çıkarken, projede DANET’in tescilli Afyon sucuğu başrolde olacak.
Kurulduğu 1975 yılından bugüne sadece Türkiye'de değil, dünyanın dört bir yanındaki sofraları lezzetli ve kaliteli et ve et ürünleri ile buluşturan DANET, mutfaklarda fark yaratacak bir projeye adım atıyor. Ünlü şef Ramazan Bingöl'ün sunduğu ve “Ramazan Bingöl ile DANET Mutfağı” adını taşıyan proje, izleyicilere sucukla yapılabilecek yenilikçi tarifler sunuyor. Proje kapsamında, DANET'in coğrafi işaretli ve tescilli Afyon sucuğu ile yapılan çeşitli tarifler izleyicilere tanıtılırken, sadece sucuklu yumurta ya da ızgara tarifleri değil, sucuğun modern mutfaklarda nasıl kullanılabileceği de gösteriliyor.
Coğrafi işaretli glütensiz Afyon Sucuğu başrolde!
İlk bölümleri tamamlanan çekimlerde, DANET’in coğrafi işaretli ve tescilli glütensiz Afyon Sucuğu başrolde yer aldı. Şef Ramazan Bingöl, program boyunca geleneksel sucuk tariflerinin yanı sıra, sucukla yapılabilecek yenilikçi ve alternatif tarifleri de izleyicilerle paylaşıyor. Programda, sucukla yapılan çorba, hamburger, Sucuk İskender, sebzeli güveç, krep, börek gibi tariflerin büyük ilgi görmesi bekleniyor. DANET, bu özel projeyle sucuğun alternatif öğünlerde ve özel tariflerde yaratacağı farkı vurgulamayı hedefliyor. Projeyle, sucuğun farklı tariflerle nasıl kullanılabileceği gösterilerek Türk mutfağına yeni tarifler kazandırılacak. Usta Şef Ramazan Bingöl konuyla ilgili olarak, “Bu projeyle sucuğun sadece ızgara veya kahvaltıda değil, birçok farklı tarifte kullanılabileceğini kanıtlayacağız. Bu sayede sucuğu farklı öğünlerde sofralarımızın vazgeçilmez bir parçası haline getireceğiz” ifadelerini kullandı.
“Gerçek sucuğun her öğünde yeri var”
Şef Ramazan Bingöl, sucuğun güvenilirliğine dikkat çekerek, “DANET sucuğu, yıllardır evimde ve iş yerimde güvenle kullandığım bir ürün. Çünkü bu lezzet, geleneksel yöntemlerle ve orijinal tarifine uygun şekilde manda eti kullanılarak üretiliyor. Coğrafi işaretli, fermente gerçek Afyon Sucuğu algısının toplumda hak ettiği yeri bulması gerektiğine inanıyorum. Doğru tariflerle ve yüksek kaliteyle sucuk, her öğünde yerini alabilir. Bu projeyle izleyicilerimize lezzetli ve pratik tarifler sunarken, toplumun bu lezzeti daha yakından tanımasını ve kaliteli sucuğun farkını hangi noktalarda araması gerektiği konusunda farkındalık yaratmayı amaçlıyoruz” dedi.
“Ramazan Bingöl ile DANET Mutfağı” videolu tarifleri DANET’in Youtube ve Instagram hesaplarından takip edilebilecek.
DANET Sosyal Medya Hesapları:
www.facebook.com/DanetLezzeti
www.instagram.com/danetlezzeti
https://twitter.com/danetlezzeti
https://www.youtube.com/@danetlezzeti
DANET ve ürünleri hakkında daha fazla bilgi için www.danet.com.tr adresi sipariş vermek için https://online.danet.com.tr adresi ziyaret edilebilir.
SANAYİ HABER AJANSI
www.ekonomigundemi.com.tr