Putin, Hindistan Başbakanı Modi ile telefonda görüştü

Moskova, 27 Ağustos (Hibya) – Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin, Hindistan Başbakanı Narendra Modi ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Putin, Hindistan Başbakanı Modi ile telefonda görüştü
Yayınlama: 27.08.2024
2
A+
A-

Rusya Devlet Başkanı Putin, Hindistan Başbakanı Narendra Modi ile telefonda görüştü. Kremlin'den yapılan açıklamaya göre, Narendra Modi, Vladimir Putin'e Ukrayna için siyasi ve diplomatik yollarla bir çözüm sağlama konusundaki kararlılığını vurguladı.

Vladimir Putin, Kiev yetkililerinin ve onların Batılı destekçilerinin yıkıcı politikalarına ilişkin ilkeli değerlendirmesini paylaştı.

İki lider, ayrıca Temmuz 2024'te Hindistan Başbakanı Narendra Modi'nin Rusya'ya yaptığı resmi ziyaretin sonucunda elde edilen ticaret ve ekonomik anlaşmaların uygulanması için gerekli pratik adımları tartıştı.

Modi, Rusya'nın BRICS başkanlığının bir parçası olarak Ekim 2024'te düzenlenecek Kazan Zirvesi'ne katılma hazırlığını tekrar teyit etti.

Vladimir Putin ve Narendra Modi, iki ülke arasındaki ikili temasları çeşitli seviyelerde devam ettirme konusunda anlaştı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.