Prime Gaming’in Haziran ayı ücretsiz oyunları açıklandı

Amazon Prime üyeleri Prime Gaming ayrıcalığıyla haziran ayında STAR WARS™ Battlefront II (Classic, 2005), Weird West Definitive Edition, Genesis Noir, Everdream Valley, Mythforce, Blast Brigade vs. the Evil Legion of Dr. Cread ve Projection: First Light oyunlarına ücretsiz sahip olabilecek.

Prime Gaming’in Haziran ayı ücretsiz oyunları açıklandı
Yayınlama: 04.06.2024
1
A+
A-

Amazon Prime Gaming Türkiye, haziran ayının ücretsiz oyunlarını açıkladı. Amazon Prime üyeleri, bu ay STAR WARS™ Battlefront II (Classic, 2005), Weird West Definitive Edition, Genesis Noir, Everdream Valley, Mythforce, Blast Brigade vs. the Evil Legion of Dr. Cread ve Projection: First Light oyunlarına ücretsiz sahip olabilecek.
 
Amazon Prime üyeleri; aylık sadece 39 TL karşılığında, Prime Gaming ile ücretsiz oyunlara ve oyun içi içeriklere sahip olmanın yanı sıra en popüler markaların ürünlerine günlük özel fırsatlara erişim, Prime Day'de özel fırsatlar ve indirimler, Prime Video ile ödüllü filmlere ve TV bölümlerine sınırsız erişim gibi birçok avantajdan da faydalanabiliyor. Prime Gaming kapsamında üyelere süresiz sahip olabilecekleri ücretsiz oyunların yanı sıra popüler oyunlarda kullanabilecekleri seviye atlatma, kıyafet ve kaplama gibi karakter yükseltmeleri ve Twitch üzerinden diledikleri bir yayıncının kanalına 30 gün boyunca ücretsiz abonelik gibi ayrıcalıklar da sunuluyor.
 
Haziran ayının ücretsiz oyunları:

6 Haziran STAR WARS™ Battlefront II (Classic, 2005) – Yaptığınız her eylemin savaş meydanını ve nihayetinde STAR WARS™ galaksisinin kaderini etkilediği hikâye tabanlı bu destansı oyunda savaşırken Darth Vader'ın seçkin 501. Lejyonu olan Fırtına Birliklerinin yükselişine katılın. 

6 Haziran Weird West Definitive Edition – Verdiğiniz kararlarla acımasız topraklarda efsaneye dönüşen bir grup alışılmadık kahramanın hikâyesine yolculuk edin. 

6 Haziran Genesis Noir – Genişleyen evrene dalın, zaman ve uzaya yayılan bu karanlık macerada yaratılışı yok etmenin ve aşkınızı kurtarmanın bir yolunu bulun.

13 Haziran Everdream Valley – Gündüzleri şirin bir çiftliği bir yaz cennetine dönüştürürken geceleri rüyalarınızda çeşitli yaratıklara can vererek vadiyi büyüleyin.

13 Haziran Mythforce – Bir cumartesi sabahı çizgi film kuşağına adım atın! Bu birinci şahıs yakın dövüş roguelike oyununda arkadaşlarınızla birlikte mahzenlerde ve kalelerde maceraya atılın.

13 Haziran Blast Brigade vs. the Evil Legion of Dr. Cread – Dünyayı kurtarmak için platform becerilerinizden, bulmaca çözme zekânızdan faydalanın, patlayıcı silahlardan oluşan cephanenizi ve yeteneklerinizi kullanarak renkli çizgi roman tarzı bir dünyayı keşfedin!

13 Haziran Projection: First Light – Kültürler arası bir yolculukta efsanevi kahramanlarla tanışan Greta'yı takip edin ve mitolojik bir gölge kukla dünyasında bulmacalarla dolu bir maceraya atılın.

Eğer hala Prime üyesi değilseniz, Amazon Prime'a ayda sadece 39 TL karşılığında sahip olabilir veya amazon.com.tr/prime adresini ziyaret ederek 30 günlük deneme süresinden faydalanabilirsiniz. Prime Gaming ile ilgili daha fazla bilgi için gaming.amazon.com.
 


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.