Poyraz: Bu vahşetin, tüm açıklığıyla ortaya çıkması için sürecin tamamına müdahil olacağız

İYİ Parti Genel Sekreteri ve Antalya Milletvekili Uğur Poyraz, “Yenidoğan Çetesi”ne dair açıklama yaptı.

Poyraz: Bu vahşetin, tüm açıklığıyla ortaya çıkması için sürecin tamamına müdahil olacağız
Yayınlama: 18.10.2024
2
A+
A-

Türkiye’nin farklı farklı isimler verilen çeteler duyduğunu kaydeden Poyraz, “Ancak utanarak ifade ediyorum ki; ‘Yenidoğan Çetesi’ ismi verilecek bir suç örgütünün kurulabileceğini ve faaliyet gösterebileceğini düşünemezdik.” dedi.

Bu ülkenin fertleri, bu milletin evlatları ve anne-babalar olarak isyanlarını sözlere dökmekte zorlandıklarını vurgulayan Poyraz, “Çürümüşlüğün ve kokuşmuşluğun her yeri sarmış olduğunun, devlet olma ciddiyetinin esamesinin okunmadığının, devlet aklının bu ülkeyi terk ettiğinin en acı sonuçlarından birisiyle yüz yüzeyiz.” şeklinde konuştu.

Poyraz şöyle devam etti:  

“Gençlerimizin, uyuşturucu çeteleri tarafından mankurtlaştırılması; hukukumuzun, yargı çetelerince talan edilmesi; geleceğimizin, ihanet çetelerince karartılması; çocuklarımızın, yeni doğmuş bebeklerimizin, rant ve katliam şebekelerince katledilmesi bu devletsizleştirme döneminin sonucudur. Bugün hepimiz anne-baba olarak isyan ederken, insan olarak utanırken, hepimizin boğazını düğümlenirken, bu canilerin yaptığı katliama ve daha fazlasınadır; bu duygumuz. Bu kadar kötülüğün etrafımızı sardığı, çetelerin canilerin rahatça kol gezdiği, hastanelerde çocuklarımızın katledildiği ve katillerin fütursuzca Türkiye Cumhuriyeti Devleti savcısını tehdit edebildiği bir dönemi hiç yaşamamıştık.”

Poyraz, İYİ Parti olarak; bu vahşetin, tüm açıklığıyla ortaya çıkması için, en alttan en üste sorumlu olan herkesin hem adalet önünde hem de siyasette hesap vermesi için sürecin tamamına müdahil olacaklarını açıkladı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.