Playstore.com’da yaz indirimleri başladı

Oyunseverlere avantajlı fiyatlarla oyun satın alma ve geniş ödeme seçenekleri sunan Türk Telekom’un dijital oyun platformu Playstore.com’da, yaza özel indirim kampanyası başladı. ‎27 Haziran-11 Temmuz ‎tarihleri arasında geçerli olan kampanya dahilinde Spider Man, God of War, Gotham Knights, Uncharted ve The Last of Us gibi çok sayıda oyun yüzde 90’a varan ‎indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor.

Playstore.com’da yaz indirimleri başladı
Yayınlama: 26.06.2024
1
A+
A-

Popüler PC oyunlarını, taksitli ve mobil ödeme imkanlarıyla oyunseverlere ulaştıran Playstore.com, yaza özel indirim kampanyasını hayata geçirdi.

Popüler oyunlar indirimli fiyatlarla Playstore.com’da

Playstore.com’un indirim kampanyası ile Playstation PC ve Warner Bros gibi dünyaca ünlü yayıncıların oyunları avantajlı fiyatlarla oyunseverlere sunuluyor. İndirim dahilinde Peter Parker ile maceraların yaşandığı Spider Man, vahşi İskandinav topraklarında oyun tutkunlarını yolculuğa çıkaran God of War, Gotham City’de aksiyon dolu serüven yaşatan Gotham Knights, hazine avcıları ile çeşitli tarihi gizemleri ortaya çıkaran Uncharted ve dünyayı etkileyen virüs sonrası hayatta kalma mücadelesini içeren The Last of Us gibi birçok oyun Playstore.com’da indirimle satışa sunuluyor.

Playstore.com kullanıcıları, tüm satın alımlarında, kredi kartı, mobil ödeme ve Türk Telekom evde internet faturalarına ek 12 aya varan taksit imkanı gibi geniş ödeme seçeneklerinden yararlanmaya devam ediyor. Kampanya 27 Haziran- 11 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.