Piyasalarda bugün

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Üretim, istihdam, ihracat ve kaliteli büyümeden taviz vermeden tek haneli enflasyon oranlarını mutlaka yakalayacağız.

Piyasalarda bugün
Yayınlama: 05.06.2024
0
A+
A-

Ne oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Üretim, istihdam, ihracat ve kaliteli büyümeden taviz vermeden tek haneli enflasyon oranlarını mutlaka yakalayacağız.
Erdoğan: Emeklinin bayram ikramiyesi 10 – 14 Haziran'da yatacak.
Erdoğan: Kamu çalışanlarımız için 16 Haziran’da başlayacak Kurban Bayramı sonrasındaki 2 günlük süreyi de idari izin kapsamına aldık.
Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Lopez, halihazırda yürütülen tüm fonlara ek olarak Türkiye'ye 18 milyar dolarlık finansman geleceğini bildirdi.
Reuters’te yer alan habere göre konuşan BBVA'ya yakın bir kaynak, BBVA'nın Salı günü ECB’den Sabadell için yaptığı 12 milyar euroyu aşan teklife izin vermesini istediğini söyledi.
Beyaz Saray Ulusal Güvenlik İletişim Danışmanı Kirby, ABD Başkanı Biden'ın önümüzdeki haftalarda Ukrayna Devlet Başkanı Zelensky ile bir araya gelerek ABD'nin Ukrayna'ya desteğini göstereceğini söyledi.
Stellantis, İtalya'daki tesislerinin 2030'da tam kapasite çalışacağını öngörüyor.
Citadel Securities, BlackRock ve Citadel Securities tarafından desteklenen bir grubun Teksas'ta yeni bir ulusal borsa kurmayı planladığını açıkladı.

Ne olacak?

Yurt dışında bugün PMI verileri açıklanacak.
ABD’de ADP Tarım dışı İstihdam verileri bugün açıklanacak.
ECB faiz kararı Perşembe günü açıklanacak.
Borsa İstanbul’un bu sabah yatay açılış yapmasını bekliyoruz.

Kaynak İnfo Yatırım


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.