Paynet, Sneaks Up müşterilerine farklı bir ödeme deneyimi sunuyor

Ödeme sistemleri teknolojilerinin öncü markası Paynet ile spor perakendesinin güçlü markası Sneaks Up, önemli bir iş birliğine imza attı. PayPOS ürününün başrolde olduğu çalışmada Sneaks Up müşterileri reyonda beğendikleri ürünleri yine reyonda temassız ve taksit seçeneği ile satın alabiliyor. Bu deneyimle kasa kuyruklarını azaltan mağazalarda müşteri memnuniyeti artıyor.

Paynet, Sneaks Up müşterilerine farklı bir ödeme deneyimi sunuyor
Yayınlama: 05.07.2024
2
A+
A-

Spor tutkunlarına yönelik dünyaca ünlü markaların ayakkabı ile giyim alanındaki aksesuar ve özel ürünlerini tüketiciyle buluşturan Sneaks Up, devrim niteliğinde bir yeniliğin adresi oldu. Ödeme sistemleri teknolojilerinde Türkiye’nin öncü markası Paynet’in reyonda ödeme almayı sağlayan, SoftPOS altyapısı ile çalışan yenilikçi ürünü PayPOS, Sneaks Up mağazalarında kullanılmaya başlandı. İş birliği kapsamında Sneaks Up, Android cihazlarını POS’a dönüştürerek anında ve temassız bir şekilde reyonda ödeme alıyor. Ödemeler taksitlendirilerek de gerçekleştirilebiliyor. İşlem sayesinde kasa ve ödeme kuyrukları ortadan kalkarken, alışveriş daha hızlı ve zevkli hale geliyor.

PayPOS hem müşteri deneyimini hem de operasyonel verimliliği iyileştiriyor

Reyonda ödeme alabilme yeteneği ile müşteri deneyimini iyileştiren PayPOS çözümü, Sneaks Up’ın sipariş programları ile de uyumlu çalışarak, yanlış tutar tuşlanması gibi operasyonel hataları ortadan kaldırıyor. Bunun yanında işlemlerin anlık olarak raporlanabilmesi, işleme dair tüm detayların anında görüntülenebilmesini sağlıyor. İşlemler, ortalama bir POS cihazına göre daha hızlı bir şekilde tamamlanarak, perakende sektöründe yeni bir standart belirleniyor.

“Perakendede yeni dönemin kapılarını aralıyoruz”

Paynet Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Deniz Şensabah, “Paynet olarak, öncü B2B ödeme çözümlerimizle firmaların finansal yol arkadaşı olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sneaks Up ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği perakende sektöründe yenilikçi ödeme çözümleri sunma vizyonumuzun bir parçası. Aynı zamanda işletmelerin finansal verimliliğini artırmak ve müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

“Müşteri memnuniyetini artırdığımız için mutluyuz”

Unitech Kurucu Ortağı Bilal Tozal, “Günümüzde ödeme teknolojileri giderek artan bir ivme ile hayatımızda daha fazla yer alıyor. Sneaks Up ’ta mağazalarında müşteri deneyimine dönük yeni ödeme çözümleriyle ilerlemek istiyordu. Bu kapsamda Paynet’in PayPOS ürününü Sneaks Up mağazalarına entegre ettik. Şu ana kadar müşterilerimiz kasada sıra beklemeden ve taksitli şekilde reyonda ödeme yapabildiği için oldukça memnunlar. Paynet iş birliği ile Türkiye’nin ilk temassız, taksitli ve reyonda ödeme imkanını sunan perakende markası Sneaks Up oldu.”


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.