Passgage yeni iletişim ajansını seçti

İnsan kaynakları süreçlerini tek bir platformdan yönetmeyi sağlayan Passgage’in tüm stratejik iletişim çalışmaları PİAR İletişim tarafından yürütülecek.

Passgage yeni iletişim ajansını seçti
Yayınlama: 01.07.2024
2
A+
A-

İnsan kaynakları süreçlerini tek bir süper uygulama altında toplayan Passgage’in tüm stratejik iletişim çalışmaları PİAR İletişim tarafından yürütülecek. PİAR İletişim, Passgage için stratejik iletişim danışmanlığı kapsamında geniş bir hizmet yelpazesi sunacak. Marka iletişimi, medya ilişkileri, lider iletişimi, dijital PR, bayi iletişimi ve etkinlik yönetimi konularında kapsamlı destek sağlayarak Passgage’in iletişim stratejilerine güç kazandıracak.

Passgage, insan kaynakları süreçlerini tek bir süper uygulama altında toplayan bulut tabanlı bir yazılım olarak öne çıkıyor. İnsan kaynakları profesyonellerinin iş yükünü azaltmak amacıyla geliştirilen Passgage, karmaşık veriler ve uzayan excel tabloları yerine tüm süreçleri tek bir platformdan yönetme imkanı sunuyor.

Passgage Hakkında

Passgage, insan kaynakları süreçlerini tek bir süper uygulama altında toplayan bulut tabanlı yeni nesil bir SaaS çözümüdür. İşletmelerin çalışan verimliliğini artırmak amacıyla tasarlanmış olan Passgage, zaman yönetimi, çalışan bağlılığı, performans takibi ve şirket içi iletişim gibi alanlarda kapsamlı çözümler sunar. Dünyanın neresinde olursa olsun, yaka rengi fark etmeksizin tüm çalışanları kapsayan Passgage, dijital dönüşümün hızla gerçekleştiği iş dünyasında etkin ve verimli çözümler sunarak fark yaratmaktadır.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.