Özdağ: Bu insanlar ülkelerine dönmeden milli birlik olmaz

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Milli birlik” sözlerine yanıt verdi.

Özdağ: Bu insanlar ülkelerine dönmeden milli birlik olmaz
Yayınlama: 03.09.2024
3
A+
A-

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Milli birlik” sözleri üzerine açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 22 sene sonra milli birliğin önemini vurgulamasının önemli ancak inandırıcı olmadığını belirten Özdağ, “Ülkemizde 13 milyon sığınmacı ve kaçak yaşıyor. Ve büyük bölümü travmalı bu insanlara her geçen gün sınırdan kaçak giren 1000-1250 kişi ekleniyor. Ülkemizde Amerikan ordusu tarafından yetiştirilmiş ve savaş deneyimine sahip yüzbinlerce Afgan var. Sayıları bilmediğimiz selefi cihatçılar değişik örgütler halinde uyuyan hücreler olarak bekliyorlar” dedi.

Genel Başkan Özdağ, Atatürk’ün fotoğrafını takmayan askerlere müdahale eden genç subayları ordudan atarak milli birliğin sağlanmayacağını vurgulayarak şunları söyledi:

“Siz sokak röportajlarında size yönelik öfkeli konuşan insanlardan rahatsız olmuşsunuz. Bu insanları size bu kadar öfkeli olmaya siz bilerek ve isteyerek getirdiniz. “Bana yüzde 51 lazım, yüzde 49’un canı cehenneme” şeklindeki politik anlayışınız ile seçim kazanabilirsiniz ancak vatan savunmak çok zor olur. İç cepheyi güçlendirmek mi istiyorsunuz gerçekten? Erdoğan önce size oy vermeyenleri düşman, ikinci sınıf vatandaş görmediğinizi gösterin. Yasaları hepimize eşit uygulayın ve Anayasa’nın üstünlüğünü kabul edin. Yoksa hiç kimse kendisini güvende hissetmez. Güvenin olmadığı yerde milli birlik olmaz. Milli birlik bizim de arzumuz. Milli birlik, bütün Türk Milletinin arzusu ama önce sizin bütün büyük Türk Milletine, “Benim milletim” diye bakmanızla başlar milli birlik süreci.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.