Otel odaları Kale Kilit’in yeni Rozetli Kartlı Kilit’i ile güvende

Kale Kilit, Ar-Ge çalışmaları sonucunda geliştirdiği ve turizm sektörüne yönelik hazırladığı yeni Rozetli Seri Kartlı Kilit’i piyasaya sundu. Oteller için özel olarak tasarlanan bu yeni ürün, sağlamlığı, estetik yapısı ve yüksek teknolojisi ile dikkat çekiyor.

Otel odaları Kale Kilit’in yeni Rozetli Kartlı Kilit’i ile güvende
Yayınlama: 23.07.2024
2
A+
A-

Türkiye, Akdeniz’in en önemli turizm destinasyonlarından biri olarak öne çıkıyor. Ülkemizde bir ve iki yıldıza sahip 18.421, dört ve beş yıldıza sahip 1.695 otel bulunduğu belirtiliyor. Bu sayı, turizm sektöründeki büyüme ile birlikte sürekli artıyor. Şu anda inşaatı süren 716 otel projesi ve 1.8 milyon otel yatağı kapasitesi ile Türkiye, 80 milyon turist hedefiyle daha fazla otel yatırımına ihtiyaç duyuyor. Bu büyüme, otellerin güvenlik standartlarının da yükseltilmesini gerektiriyor.

Güvenliği kartınızla kontrol edin

70 yılı aşkın süredir Türkiye ekonomisine katkı sağlayan Kale Kilit, yeni inovatif ürünlerini geniş Ar-Ge ekibi ile tüketicinin hizmetine sunmaya devam ediyor. Yeni Rozetli Seri Kartlı Kilit, Kale Kilit’in bu alandaki son ürünlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Kartlı kilit sisteminin temel prensiplerini inovasyon ve teknoloji ile birleştiren bu ürün, güvenlik ve estetiği bir araya getiriyor. Özel tasarlanan mifare kart teknolojisi sayesinde, temassız, hızlı ve güvenli geçiş sağlanıyor. Otel müşterileri, kartlarını kullanarak odalarına kolayca erişim sağlayabiliyor.

Zorlamalara karşı dayanıklı yapı

Yeni Rozetli Seri Kartlı Kilit, zaman bazlı kullanıcı tanımlayabilme özelliği ile geçişleri kolaylaştırıyor ve günde 10 kullanım ile 1 yıllık batarya ömrü sunuyor. Üç farklı kol tasarımı ve dört farklı kol rengi sunan bu ürün, zorlamalara karşı dirençli yapısı, gizli silindir, ışık ve sesli uyarı ile güvenliği en üst düzeye çıkarıyor. Bu sayede otel misafirlerinin odalarına yönelik güvenlik ihlallerinin önüne geçiliyor.

Kale Kilit’in yeni ürünü kullanılan otellerde misafirler ve çalışanlar, kendilerine ayrılan odalar ile bölümlere kolayca giriş çıkış yapabiliyor. Bu inovatif ürün, turizm sektöründe güvenliği artırarak karlılığı da beraberinde getiriyor.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.