Osmangazili kursiyerlerin yıl boyunca yaptıkları eserler görücüye çıktı

Osmangazi Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (OSMEK) bünyesinde bulunan kursiyerlerin 2023-2024 dönemi boyunca aldıkları eğitimlerle ürettikleri eserlerden oluşan yıl sonu sergisi vatandaşlara sunuldu.

Osmangazili kursiyerlerin yıl boyunca yaptıkları eserler görücüye çıktı
Yayınlama: 06.06.2024
3
A+
A-

Soğanlı Kültür Merkezi’nde açılan sergide, giyim, filografi, tezhip, ahşap yakma, resim, su kabak işlemeciliği, ev mefruşatı, geri dönüşüm, rölyef, deri, koza, örgü, iğne oyası, el nakışları, gümüş kazaz ve çini gibi alanlarda bin 500 el emeği eser sergiyi ziyaret edenlerin beğenisine sunuldu.

Ayrıca bu yıl ilk defa adli kalem işleri, iş ve sosyal hayatta iletişim, liderlik eğitimi, girişimcilik eğitimi ve sağlık okur yazarlığı kursu açıldı.

El emeği, göz nuru ve alın teri sonucu ortaya çıkarılan eserleri sergide görmekten mutlu olduklarını ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, “Bu kurslar çok değerli, bu kurslarda çok güzel eserler ortaya çıkartılıyor. Bugün burada çok önemli çalışmaları görmekteyiz.” dedi.

Konuşmaların ardından farklı branşlarda başarılı olan kursiyerlere sertifikaları verildi. Açılış kurdelasının kesilmesinin ardından protokol üyeleri, Soğanlı Kültür Merkezi fuaye alanındaki sergiyi gezdi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.