Orhangazi Kent Konseyi Tiyatro Grubu’ndan “Çanakkale’de Bir Elif” oyunu

Orhangazi Belediyesi ve Orhangazi Kent Konseyi Tiyatro Grubu, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle “Çanakkale’de Bir Elif” adlı tiyatro sergiledi.

Orhangazi Kent Konseyi Tiyatro Grubu’ndan “Çanakkale’de Bir Elif” oyunu
Yayınlama: 02.09.2024
2
A+
A-

Orhangazi Kültür Merkezi’nde sergilenen Uğur Çorak’ın yazdığı, Kadir Aydın ve Özkan Tabak’ın yönettiği tiyatro eserini, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Lütfi Bakırdan, Belediye Meclis Üyesi Süleyman Turan, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Kazım Köse ve çok sayıda vatandaş izledi.

Başkan Aydın, aynı zamanda doğum günü olan küçük tiyatrocu Elif Ebret’e sürpriz bir doğum günü kutlaması yaparak hem başarısını hem de doğum gününü tebrik etti.

Aydın, oyunun ardından yaptığı konuşmada tiyatrocuları tebrik ederek “Gerçekten çok muhteşem bir oyun. Arkadaşlarımız oyunun konusuna ve tarihi değerine hakkını vererek oynadılar. Oyuncularımıza, yazar ve yönetmenlerimize, oyunda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Aydın, oyunun ardından küçük oyuncu Elif’e sürpriz bir kutlama hazırladı. Gösteri sonrasında sahneye gelen doğum günü pastasıyla Başkan Aydın ve salondaki izleyiciler, Elif’in 12. yaşını kutlayarak mutluluklar diledi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.