Orhangazi Belediyesi’nin ücretsiz yaz spor okulları devam ediyor

Orhangazi Belediyesi ve Orhangazi Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün düzenlediği ücretsiz yaz spor okulları, bu yıl da devam ediyor.

Orhangazi Belediyesi’nin ücretsiz yaz spor okulları devam ediyor
Yayınlama: 01.08.2024
0
A+
A-

Orhangazi Belediyesi tarafından her yıl düzenli olarak organize edilen yaz spor okulları, bu dönem de gençlere spor eğitimi sunarak hizmet veriyor. Gençler, bu program kapsamında 16 farklı spor branşında eğitim alarak, yeteneklerini geliştiriyor.

Yaz spor okullarında yer alan branşlar arasında basketbol, voleybol, futsal, wushu kung fu, atletizm, taekwondo, karate, halk oyunları, masa tenisi, kick boks, satranç, özel eğitim, tenis, badminton, cimnastik ve model uçak gibi sporlar bulunuyor. Gençler, bu geniş yelpazede spor dallarını deneyimleyerek hem fiziksel hem de zihinsel gelişimlerine katkı sağlıyor.

Yaz spor okulları, 23 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Bu süre boyunca gençler, seçtikleri spor branşlarında düzenli olarak eğitim alarak, becerilerini geliştirecek. Orhangazi Belediyesi, yaz spor okulları programını her yıl düzenleyerek gençlerin sporla iç içe olmasını sağlamayı ve sağlıklı bireyler yetiştirmeyi amaçlıyor. Belediye, yaz spor okulları programını gelecek yıllarda da sürdürecek.

 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.