Orhangazi Belediyesi Zeytin Düğün Salonu hizmete giriyor

Orhangazi Belediyesi, Zeytin Düğün Salonu ve Zeytin Kafe’nin yapım çalışmalarını tamamlayarak hizmete sunmayı hazırlanıyor.

Orhangazi Belediyesi Zeytin Düğün Salonu hizmete giriyor
Yayınlama: 13.08.2024
2
A+
A-

Orhangazi Belediyesi, yaklaşık 650 kişi kapasiteli Zeytin Düğün Salonu ve Zeytin Kafe’nin yapım çalışmalarını tamamlayarak hizmete sunacak.

Zeytin Düğün Salonu için rezervasyonlar, Orhangazi Belediyesi'nin dördüncü katında bulunan OBEFAŞ ofisinde alınmaya başlandı. 

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Zeytin Düğün Salonu ve Zeytin Kafe’nin tamamlanmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Zeytin Düğün Salonumuz ve Zeytin Kafe’miz inşaat çalışmaları bitirilerek hizmete başlıyor. Bu çerçevede düğün salonumuz vatandaşlarımıza hizmet verecek. İlçemize kazandırdığımız yeni mekanlar, hem sosyal hayatı canlandıracak hem de halkımıza kaliteli hizmet sunacak” dedi.

Zeytin Kafe, düğün salonu ile entegre bir şekilde hizmet vererek vatandaşların sosyal ihtiyaçlarının karşılanması hedefleniyor. Orhangazi Belediyesi yetkilileri, bu yeni tesislerin ilçeye sosyal ve kültürel açıdan önemli katkılar sunacağını belirtti.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.