Orhangazi Belediyesi, okullarda temizlik ve peyzaj düzenleme çalışmalarını sürdürüyor

Orhangazi Belediyesi, 2024-2025 eğitim öğretim yılı başlamadan önce okullarda geniş kapsamlı temizlik, yıkama ve peyzaj düzenleme çalışmalarını hayata geçirdi.

Orhangazi Belediyesi, okullarda temizlik ve peyzaj düzenleme çalışmalarını sürdürüyor
Yayınlama: 15.08.2024
2
A+
A-

Belediye, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Parklar Bahçeler Birimi ekiplerinin koordinasyonuyla yürütülen bu çalışmalar, ilçedeki tüm okulların bahçelerinde gerçekleştirilecek ve yeni eğitim yılı başlamadan tamamlanacak.

Belediye Başkanı Bekir Aydın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, öğrencilerin eğitimlerine daha temiz ve düzenli bir çevrede başlamalarının önemine vurgu yaptı. Başkan Aydın, “Çocuklarımızın eğitim hayatlarına güzel bir ortamda devam edebilmeleri için gerekli tüm tedbirleri alıyoruz. Onlar kadar biz de heyecanlıyız; çünkü sevgili çocuklarımız okullarına kavuşacaklar,” dedi. Ayrıca, belediye çalışanlarının okullar açılmadan önce çocuklar için okul bahçelerini titizlikle temizleyeceğini belirtti.

Başkan Aydın, geleceğimizin teminatı olarak gördükleri çocuklar için belediye olarak çeşitli alanlarda çalışmalar yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini ifade etti.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.