Orange Orta Doğu ve Afrika, çalışanlarını Engage for Change programına dahil ediyor

Orange Orta Doğu ve Afrika (OMEA) (www.Orange.com) birkaç yıldır çevresel etkilerini azaltmak için somut adımlar atıyor. Bugün, yeni Orange Engage for Change programının bir parçası olarak, Uluslararası Çevre Günü’nde çeşitli ekolojik girişimlere doğrudan katılarak görevi devralanlar çalışanlardır.

Orange Orta Doğu ve Afrika, çalışanlarını Engage for Change programına dahil ediyor
Yayınlama: 07.06.2024
1
A+
A-

OMEA ve çalışanları, Orange Engage for Change platformunu başlatarak kurumsal sosyal sorumluluğa (CSR) olan bağlılıklarını yeniden teyit ediyor. Bu girişim, ekip uyumunu güçlendirirken toplum ve çevre üzerinde olumlu bir etki yaratmayı amaçlıyor.

Kalıcı etki için kolektif bir taahhüt

İklim olayları, toplumsal çalkantılar ve değişen çalışma modelleri, vatandaşlar arasında referans noktalarına ve anlama yönelik acil bir ihtiyaç yaratmıştır ve çalışanlarımız da bu konuda istisna değildir. Çalışan bağlılığının bu zorluklarla başa çıkmada önemli bir anahtar olduğuna inanıyoruz. Orange Engage for Change programı, her çalışanın yılda üç iş gününü toplumsal etkisi olan projelere ayırmasını sağlıyor.

Harekete geçirmek ve ilham vermek için bir platform

Orange Engage for Change, toplumsal projeleri keşfetmek, paylaşmak ve bunlara dahil olmak için alan sağlayan bir web platformudur. Gönüllü olmak isteyen tüm Orange Group çalışanlarının ve taahhütlerimizin daha iyi anlaşılması için genel kamuoyunun erişimine açıktır. Bu çok ülkeli girişim, Orange Vakfı ve Orange Dijital Merkezler ağının programlarından yararlanarak, kendini işine adamış çalışanlarımızla birlikte gönüllü eylemleri desteklemek ve geliştirmek için yapılandırılmış bir çerçeve, sağlam bir altyapı ve çeşitli fırsatlar sunmaktadır.

Gerçek etki için somut eylemler

Platform, çalışanlarımızın aktif bağlılığı ile sağlam bir şekilde desteklenen çevresel ve sosyal girişimler sunmaktadır. Bu platformun somut etkisini göstermek üzere 5 Haziran günü boyunca bölgemiz genelinde bir dizi yerel girişim düzenlenmektedir. Örneğin Mali'de 200 Orange çalışanı gönüllüden oluşan bir ekip, bin ağaç dikerek çocuklara adanmış bir kent parkının yeniden ağaçlandırılmasına katılırken, Abidjan'a 43 kilometre uzaklıktaki Fildişi Sahili'nde 150 çalışan sayesinde Azaguie ormanındaki 30 hektarlık alan yeniden ağaçlandırılacak. Bu örnekler Orange'ın sosyal bağları güçlendiren ve çevreyi koruyan yerel projeleri destekleme konusundaki kararlılığını simgelemektedir.

Orange Orta Doğu ve Afrika CEO'su Jerome Henique, “Orange Engage for Change'in lansmanı kurumsal sosyal sorumluluğa olan derin bağlılığımızı simgeliyor. Çalışanlarımızın olumlu etki yaratan projelerde doğrudan yer almalarını sağlayarak, faaliyet gösterdiğimiz ülkelerdeki toplumların sürdürülebilir kalkınmasına katkıda bulunuyoruz” dedi.

Orange Orta Doğu ve Afrika KSS ve İletişim İcra Direktörü ve Orange Digital Center Vakfı Genel Sekreteri Asma Ennaifer ise şunları ekledi:

“Bu platform, ekiplerimizi ortak değerler etrafında bir araya getirmek için güçlü bir araçtır. Çalışanlarımız tarafından gerçekleştirilen her girişim, her eylem, önemli bir değişiklik yaratma konusundaki kolektif yeteneğimizi gösteriyor. Bu bağlılığın meyve verdiğini görmekten ve yarattığı olumlu etkiye tanıklık etmekten gurur duyuyoruz.”

Orange Engage for Change ile Orange, kapsayıcılık ve çevre lehine yerel girişimlere yatırım yaparak ve aktif olarak destekleyerek insanlara daha da yakınlaşıyor.

Orange Engage for Change platformu ve Orange Group tarafından yürütülen sosyal projeler hakkında daha fazla bilgi edinmek içinEngageForChange.Orange.com adresinde oturum açın.Yararlanıcıların ve çalışan gönüllülerin referanslarını keşfedin ve bu sosyal macerada bize katılın.

Orange Orta Doğu ve Afrika (OMEA) hakkında:

Orange, Afrika ve Orta Doğu'da 18 ülkede faaliyet göstermekte olup, 31 Aralık 2023 itibarıyla 149 milyon müşteriye sahiptir. 2023 yılında 7,1 milyar avro gelirle Orange MEA, Orange grubunun en hızlı büyüyen bölgesidir. Orange Money, amiral gemisi mobil tabanlı para transferi ve finansal hizmetler teklifi 17 ülkede mevcuttur ve 90 milyondan fazla müşteriye sahiptir. Orange, dijital dönüşümün kilit ortağı olarak, Afrika ve Orta Doğu'da yeni dijital hizmetlerin geliştirilmesini desteklemek için uzmanlığını sunmaktadır.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.