Opel’in yeni nesil hafif ticari araçları Türkiye’de

Alman otomotiv üreticisi Opel, yeni nesil hafif ticari araçlarını Türkiye’de satışa sundu.

Opel’in yeni nesil hafif ticari araçları Türkiye’de
Yayınlama: 27.05.2024
0
A+
A-

Opel, binek araçtaki iddiasını yeni nesil hafif ticari araçlarıyla devam ettiriyor. Markanın, tamamen yenilenen Combo, Vivaro, Zafira ve Movano’dan oluşan hafif ticari ürün gamı, iddialı özellikleri, zengin donanımları, güçlü motor seçenekleriyle Türkiye’de satışa sunuldu. 

Markanın hafif ticarideki amiral gemisi olan yeni Combo, Edition ve Ultimate donanım seçenekleriyle 1 milyon 87 bin 900 TL ile 1 milyon 393 bin 900 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuldu. Araçta 130 HP gücündeki 1.5 litre dizel motora 6 ileri manuel ya da 8 ileri otomatik şanzıman seçeneği sunuluyor.

Yeni Combo’nun Cargo versiyonları ise Edition ve Ultimate XL donanımlarıyla satılıyor. 864 bin 900 TL ile 1 milyon 19 bin 900 TL arasında değişen fiyatlarla sunulan yeni Combo Cargo’da kullanılan 1.5 litrelik dizel motor, 102 HP versiyonda manuel, 130 HP versiyonda ise 8 ileri otomatik şanzımanla kombine ediliyor.

Markanın yenilediği Vivaro modeli ise Cargo ve City Van olarak iki farkı karoserle satışa sunuluyor. Ultimate XL donanımıyla yollara çıkan yeni Vivaro, 1 milyon 149 bin 900 TL ile 1 milyon 328 bin 900 TL arasında değşien fiyatlarla satılıyor.

Opel’in otomotiv dünyasının merakla beklediği yeni hafif ticari araç modeli olan Combo, 1 milyon 87 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla showroomlardaki yerini aldı. Önceki neslin tüm avantajlarını koruyan yeni Combo, yeni ön tasarım ve yeni dijital kokpit gibi önemli yeniliklerle dikkat çekiyor.

Opel’in yeni nesil hafif ticari araçları Türkiye’de

Yeni Combo’nun güvenlik sistemleri arasında hız limitleyici ve hız sabitleyici, şerit koruma özellikli aktif şerit takip sistemi, yaya tanıma özelliği ile aktif acil frenleme sistemi ve sürücü yorgunluk tespit sistemi de dahil olmak üzere birçok Gelişmiş Sürüş Destek Sistemi (ADAS) içeren, kapsamlı ürün yelpazesi, ek güvenlik sağlıyor.

Gelişmiş teknolojisi, ferah kabini ve ağır yükleri taşıma kapasitesiyle yeni Opel Combo, yetenekli bir kompakt hafif ticari olarak hem iş hem de aile kullanımı için son derece cazip bir seçim. Edition ve Ultimate olmak üzere iki donanım seçeneği sunan Yeni Opel Combo, performans ve verimlilik sunan 1.5 litrelik 130 HP dizel motorla, 6 ileri manuel veya 8 ileri otomatik şanzıman seçenekleri ile tercih edilebiliyor.

Opel’in yeni nesil hafif ticari araçları Türkiye’de

Yeni Zafira, Opel’in en yeni ve en gelişmiş teknolojileriyle donatıldı.Aracın yenilenen dış tasarımında gövderengi ön ve arka tamponlar ile rengi kapı kolları mevcut. Ayrıca açılabilir camlı bagaj kapısı, yüzde 90 oranında karartılmış Solar Protect ısı yalıtımlı arka camları, çift taraflı otomatik sürgülü kapıları ile Merkür Gri ve Kapari Yeşil isimli iki yeni renk seçeneğiyle segmentinde rakiplerinden ayrışıyor.

Yeni Zafira, konu güvenlik olduğunda segment özelliklerini aşarak üst düzey güvenlik donanımlarıyla her yol koşulunda maksimum güveni sunuyor.

Opel’in yeni Vivaro modeli, şık görünüme sahip, çok yönlü bir araç olarak yollarla buluşuyor. Vivaro, tıpkı diğer Opel modellerinde olduğu gibi Opel Vizör marka yüzüne kavuştu. Yeni Vivaro, günlük kullanımda çok yönlü ve pratik olmasının yanı sıra güzel bir görünüme de sahip. Vivaro, küçük kardeşi Combo gibi, Vizör marka yüzünü ilk kez hafif ticari araç segmentinde kullanıma sunuyor.

Opel’in en yeni teknolojileriyle donatılan yeni Movano, cesur ve yalın tasarımıyla olduğu kadar geniş yükleme hacmi ve güçlü motoruyla da öne çıkıyor. Full LED ön farları, arka park sensörleri ve geri görüş kamerasıyla ticari hayatı daha kolay ve keyifli hale getiren yeni Opel Movano, 15 metreküplük (L4H2) yükleme hacmi ile de en büyük yüklerin bile kolayca üstesinden geliyor. 

Opel’in yeni nesil hafif ticari araçları Türkiye’de


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.