Onur Büyüktopçu, Cookshop Etiler Arka Bahçe’de yaza merhaba dedi

Etiler’in gözde mekanlarından biri olan Cookshop Arka Bahçe, Onur Büyüktopçu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen ‘Yaza Merhaba’ partisiyle sezonu açtı. Burcu Binici, Hatice Şendil, Feyza Altun, Sema Öztürk, Aslı Orcan gibi sanat, cemiyet ve influencer dünyasından birçok tanınmış ismin katılımıyla gerçekleşen bu etkinlik, şehrin yaz kutlamalarına enerji dolu bir başlangıç yaptı.

Onur Büyüktopçu, Cookshop Etiler Arka Bahçe’de yaza merhaba dedi
Yayınlama: 03.06.2024
5
A+
A-

Etiler'in gözde mekanlarından biri olan Cookshop Arka Bahçe, Onur Büyüktopçu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen 'Yaza Merhaba' partisiyle sezonu açtı. Burcu Binici, Hatice Şendil, Feyza Altun, Sema Öztürk, Aslı Orcan gibi sanat, cemiyet ve influencer dünyasından birçok tanınmış ismin katılımıyla gerçekleşen bu etkinlik, şehrin yaz kutlamalarına enerji dolu bir başlangıç yaptı.

Yeme – İçmenin Farklı Adresi Cookshop Etiler Arka Bahçe

Parti, Onur Büyüktopçu'nun sıcak karşılamasıyla başladı ve davetliler, yazın gelişini #onursuzyazolmaz etiketiyle sosyal medyada da kutladı. Parti, ünlü isimlerin renkli sohbetleri ve eğlenceli anlarıyla dolup taşarken, davetliler Cookshop Etiler Arka Bahçe’nin sevilen lezzetleri ve kokteylleri eşliğinde keyifli bir gün geçirdi.

Sahne Ozan Ünlü'nün

Güne damgasını vuran isimlerden biri de Ozan Ünlü oldu. Kendine has tarzı ve enerjisiyle sahneye çıkan Ünlü, performansıyla davetlilere müzik dolu anlar yaşattı. Ozan Ünlü'nün performansı, yazın coşkusunu müziğe dönüştürdü.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.