OKX ve McLaren Formula 1 Takımı “Race Rewind” dijital koleksiyon serisini lansmanını yaptı

McLaren fanları, ilk “Race Rewind” dijital koleksiyon ürünlerini, 7 Haziran Cuma saat 13.00 itibarıyla OKX Web3 Cüzdan’dan ücretsiz olarak alabilecek. Dijital koleksiyon parçalarının tamamını toplayan kullanıcılar, gelecekteki bir yarışta VIP McLaren Taraftar Deneyimi ile pist çevresinde heyecan verici bir turu da kapsayan “VIP” ödülüne hak kazanacak.

OKX ve McLaren Formula 1 Takımı “Race Rewind” dijital koleksiyon serisini lansmanını yaptı
Yayınlama: 06.06.2024
0
A+
A-

Web3 ekosisteminin geleceğini inşa etmede öncü rol oynayan teknoloji şirketi ve McLaren Racing ile McLaren Formula 1 Takımının Resmi Ana Ortağı OKX bugün, dünyanın dört bir yanındaki hayran ve taraftarlara ücretsiz mint edebilecekleri “Race Rewind” dijital NFT koleksiyonunun sunulduğunu duyurdu. OKX Web3 Cüzdan’dan erişilebilen benzersiz dijital koleksiyon, multimedya ve sesi yenilikçi yöntemlerle bir araya getirerek taraftarlara her Grand Prix’den bir hatıra sunuyor. Böylece koleksiyon sahipleri, McLaren ekibinin pistte zafer için mücadele ettiği yarışların görüntü ve sesleriyle, bu heyecan dolu anları yeniden deneyimleyebiliyorlar.

Taraftarlar, Kanada Grand Prix’sine özel hazırlanan ilk dijital koleksiyon ürününü 7 Haziran Cuma saat 13.00 (TSİ) ila 10 Haziran Pazartesi saat 13.00 (TSİ) arasında OKX uygulamasından mint edebilecek.

2024 sezonu için dijital koleksiyon serisinin tamamını toplayan taraftarlar, 8 Aralık’ta Abu Dabi’de düzenlenecek sezon zirvesinin ardından özel bir “VIP” ödülü almaya hak kazanabilecek. Özel “VIP” ödülü, VIP McLaren Taraftar Deneyimi, 2 bin 500 USD değerinde seyahat ve konaklama paketi ile yarış pistinde heyecan verici bir turu içeriyor. 

2024 F1 takviminde gerçekleşecek her yarış için OKX “Race Rewind” NFT’leri sunulacak ve her NFT dağıtımında şanslı taraftarlar da özel ödüllerden kazanma fırsatı yakalayabilecekler. Kullanıcıların kazanabilecekleri ödüller arasında imzalı ürünler, Woking’deki McLaren Teknoloji Merkezi’ne özel ziyaretler ve yarışlarda McLaren Taraftar Deneyimleri yer alıyor. 

Her dijital koleksiyonun mint etme dönemi, yarışların gerçekleştiği her hafta sonunda cuma ila pazartesi arası olarak belirlenirken, her yarışın akabindeki salı günü taraftarlar, sahip oldukları “Race Rewind” koleksiyonun ürününün “nadirliğini” öğrenebilecekler. Bir “Ultra Nadir” dijital koleksiyon ürününe sahip olan yedi taraftar, McLaren Teknoloji Merkezi’ndeki Yarış İzleme etkinliğine davet edilecek. 20 “Nadir” dijital koleksiyon ürünü sahibi ise özel McLaren Racing ürünlerinden oluşan ödüllerin sahibi olacak. 

Kanada GP dijital koleksiyonunu indiren taraftarlar, önceki yarışların (Bahreyn, Suudi Arabistan, Avustralya, Japonya, Çin, Miami, Emilia-Romagna, Monako) dijital koleksiyonlarına da sahip olabilecekler.

OKX’in Pazarlama Direktörü Haider Rafique, bu özel etkinlikle ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“Kripto alanında yeni bir fayda sunarak topluluğu desteklemeyi amaçlıyoruz. Web3 ve blok zinciri sadece al-sat faaliyetleri ve yatırımlarla değil; aynı zamanda insanları önemsedikleri şeylere yakınlaştırmanın daha iyi yollarını bulmakla da ilgili. McLaren F1 Takımı iş birliğiyle düzenlediğimiz “Race Rewind” etkinliğimiz ile dünyanın dört bir yanındaki topluluğa, harika ödüller de kazanabilecekleri benzersiz bir taraftar deneyimi yaşatacak olmaktan mutluluk duyuyoruz.”

McLaren Racing’in Ticari Faaliyetlerden Sorumlu Eş Yöneticisi Matt Dennington ise şunları söyledi:

“Dünyanın dört bir yanındaki taraftarlarımızın takımla daha yakın temas kurabilmeleri için heyecan verici bir yol sunmak adına OKX ortaklığıyla gerçekleştirdiğimiz NFT programımızı duyurmanın heyecanını yaşıyoruz. Benzersiz fırsatlar ve ödüllerin bulunduğu yenilikçi “Race Rewind” etkinliği ile her iki markanın topluluğu da harika bir taraftar deneyimi yaşayacak.”

OKX’in McLaren Racing ile uzun dönemli ortaklığı 2022 yılının mayıs ayında OKX’in McLaren Formula 1 ve McLaren Shadow Esports Takımlarının Ana Ortağı olmasıyla başladı. Bu yılın ocak ayında uzatılan bu ortaklık, OKX logosunun 2024 F1 sezonu süresince, 20 yarışta McLaren F1 aracının yan panellerinde yer almasını ve araçlar üzerinde başka OKX marka yerleştirmelerinin de yapılmasını kapsıyor. OKX ayrıca, Monako F1 yarış haftasında McLaren Racing ve Senna Global ile iş birliğiyle Monako Grand Prix’sinde Ayrton Senna’dan ilham alan özel bir kaplama tasarımının sergilendiği “OKX Gururla Sunar: McLaren SENNA” etkinliğini düzenledi.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.