OKX 19. Rezerv Kanıtı Raporuna göre 22.5 milyar USD değerinde ana varlık bulunduruyor

OKX’in 19. Rezerv Kanıtı (PoR) Raporu: OKX’in 22,5 milyar USD değerinde ana varlık bulundurduğunu ve yaklaşık 700.000 halka açık cüzdan adresi yayımladığını gösteriyor

OKX 19. Rezerv Kanıtı Raporuna göre 22.5 milyar USD değerinde ana varlık bulunduruyor
Yayınlama: 29.05.2024
0
A+
A-

Web3 ekosisteminin geleceğini inşa etmede öncü rol oynayan teknoloji şirketi ve kripto borsası OKX, bugün üst üste 19’uncusunu yayımladığı Aylık Rezerv Kanıtı (PoR) raporuna göre kullanıcı varlıklarının rezervlerinde 22,5 milyar USD değerinde ana varlık bulunduruyor.

Önceki raporların istikrarını sürdüren OKX’in 19. aylık PoR raporu, platformda en yaygın olarak işlem gören BTC, ETH, USDT, USDC, XRP, DOGE, SOL, OKB, APT, DOT, ELF, EOS, ETC, FIL, LINK, LTC, OKT, PEOPLE, TON, TRX, UNI ve BCH olmak üzere 22 varlık için yüzde 100’ün üzerinde bir rezerv oranının korunduğunu gösteriyor.OKX, bu ay 680 binden fazla halka açık cüzdan adresini yayımlayarak, kripto alanında şeffaflık ve taahhüdüne sadık kaldığını ortaya koydu.OKX kullanıcılarının yanı sıra geniş kripto topluluğunun da platformun rezervlerini bağımsız olarak doğrulamasına olanak tanıyor. Bugüne kadar 1,5 milyondan fazla kullanıcı, OKX’teki varlıklarının 1:1 oranında rezervlerinin tutulduğunu görüp doğruladı.
OKX’in bu ana varlıklar için mevcut rezerv oranları şu şekilde:

BTC: Yüzde 104

ETH: Yüzde 103

USDT: Yüzde 102

USDC: Yüzde 102

OKX’in Ticari Faaliyetlerden Sorumlu Yöneticisi Lennix Lai şu açıklamalarda bulundu:

“PoR programımızın yüksek katılım düzeyi, PoR’un yalnızca niş bir konu olmaktan ziyade kripto alanında güvenin sağlanmasında son derece önemli bir rol oynadığının kanıtıdır. Açık kaynaklı PoR protokolümüzle gurur duyuyoruz ve PoR programımızı geliştirip iyileştirmeye ve kullanıcılarımızın varlıklarının tümünü, OKX’in rezervlerinde güvenli bir şekilde tutmaya devam edeceğiz.”

PoR’un güçlü bir savunucusu olan OKX, PoR’un kripto endüstrisinde güven ve şeffaflığı artırmadaki rolüne ilişkin tartışmalara da aktif olarak katkıda bulunmaktadır. OKX, 3 Mayıs’ta OKX’in Küresel Ticari Faaliyetlerden Sorumlu Yöneticisi Lennix Lai ve OKX’in Pazarlama Direktörü Haider Rafique, Castle Island Ventures Kurucu Ortağı Nic Carter, Kripto Analisti ve Influencer James Parker ve Kripto Eğitmeni ve Savunucusu Joe Nakamoto gibi sektörün önde gelen isimlerinin yer aldığı PoR konulu bir X Spaces etkinliği düzenledi.

Ayrıca OKX Baş İnovasyon Direktörü Jason Lau da kısa süre önce, dünyanın dört bir yanından blok zinciri savunucularını ve düşünce liderlerini bir araya getirmeyi amaçlayan DC Blockchain Summit’te (DC Blok Zinciri Zirvesi) PoR temalı bir panele katıldı. Panel sırasında Jason, zk-STARK teknolojisi gibi  yeniliklerle desteklenen PoR’un sektörde sürdürülebilir büyümeyi nasıl destekleyebileceği konusunu ele aldı.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.