Okan Buruk: Galatasaray’da teknik direktör olarak devam etmekten çok mutluyum

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk için İmza töreni düzenlendi. Buruk, Galatasaray’da teknik direktör olarak devam etmekten mutluluk duyduğunu belirtti.

Okan Buruk: Galatasaray’da teknik direktör olarak devam etmekten çok mutluyum
Yayınlama: 07.06.2024
3
A+
A-

Okan Buruk, bu iki senede şampiyonlukla bitirdiklerini ifade ederek, ‘’Galatasaray taraftarına verdiğimiz bir söz vardı. Bu sözün arkasında durmak, bu emeği vermek, hem oyun olarak istediklerimiz sahaya yansıtmak hem de gerçekten iki senede kazandığımız 3 tane kupa.’’ dedi.

Çok zor bir seneye daha başlayacaklarını aktaran Okan Buruk, bu görevi sürdürmesini isteyen herkese teşekkür ederek, ‘’Benim için çok büyük bir gurur. Daha nice kupalara, nice başarılara hep beraber ulaşacağız. İmzamız hep ömürlük. Başkanımız her zaman en doğrusunu bizim için düşünüyor. Galatasaray’da teknik direktör olarak devam etmekten çok büyük mutluluk duyuyorum. Hedef 25, hedef 5. yıldız.’’ şeklinde konuştu.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ise Galatasaray’ın son iki yılda başarılarıyla yarattığı bu hakimiyetin rakiplere bir takım transferler, planlamalar yaptığını hep beraber izlediklerini kaydederek, ’’Onlara her zaman tavsiyem, sahada kalmaya ve orada rekabet etmeye davet ediyorum. Umarım artık rekabetin sahada olması gerektiğini kabul edip buna uygun davranırlar.’’ dedi.

‘’Bizim için sırada 5. yıldız var.’’ diyen Özbek, şöyle devam etti:

‘’Her Galatasaraylı için bundan daha da önemli olan Avrupa’daki kupa hedeflerimiz var. Bunun için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağımızın bilinmesini istiyorum. En iyisini başaracağız. Mayıslar yine bizim olacak. İmzaladığımız bu anlaşmanın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.’’

Açıklamaların ardından Okan Buruk ile Dursun Özbek anlaşmayı imzaladı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.