Off-Road SUV markası JAECOO bu yaz Türkiye’de

Off-Road SUV segmentinin yeni neslini temsil eden JAECOO, Türkiye pazarına adım atmaya hazırlanıyor.

Off-Road SUV markası  JAECOO bu yaz Türkiye’de
Yayınlama: 01.06.2024
4
A+
A-

Yaz aylarında yollara çıkmaya başlayacak olan JAECOO, Türkiye marka lansmanına “Klasikten Klasiğin Ötesine” temasıyla start verdi. JAECOO, “klasiklerden ve klasiğin ötesinden” gelen üst düzey SUV markalarının tasarım genlerine sahip ancak bu yapıya en son otomotiv teknolojisi yeniliklerini de ekliyor. Daha zengin konfigürasyonlara, daha fazla sürüş modu seçeneğine ve daha iyi yol tutuş ve şasi performansına sahip olmasıyla öne çıkacak olan JAECOO modelleri daha fazla yeni deneyim sunmayı amaçlıyor.

Son bir yıl içerisinde Meksika, Güney Afrika ve Şili gibi önemli pazarlara giriş yaparak küresel varlığını hızla artıran marka, küresel Off-Road pazarında yükselen bir yıldız haline geldi. Geçtiğimiz ay kentinde kapsamlı 2030 stratejisini açıklayan JAECOO, Off-Road pazarında yeni bir sayfa açarak segmentinde bir dönüşüm başlattı. JAECOO’nun sadece bir yılda dünya genelinde 37 pazara ulaştı.

JAECOO’nun dünyanın en hızlı büyüyen otomobil markalarından biri olduğunu ifade eden JAECOO Türkiye Başkan Yardımcısı Ahu Turan ise, “Markamız şu ana kadar dünya çapında 37 ülkede 1.1 milyonluk bir hayran kitlesi kazanmayı başardı. Müşterilerimize göre JAECOO, bir otomobilden daha fazlası. Aslında yaşam tarzı ve hayatımıza güç/cesaret katarak kolaylıkla hedeflerimize ulaşmamızı sağlıyor. Bize yeni keşiflerde arkadaşlık ederken, seyahat deneyimini de daha keyifli ve teknolojik hale getiriyor” dedi.

Markanın, önümüzdeki 3 yılda 60’dan fazla ülkede 3 binden fazla satış noktasına ulaşmayı hedeflediğini vurgulayan Ahu Turan, şöyle devam etti:

“Yeni nesil satış noktalarımızla gelecek/moda/teknoloji/ekoloji/e-spor temalı showroom alanları tasarlayıp, müşterilerimizle bağlarımızı kuvvetlendirmeyi hedefliyoruz. Marka stratejimiz gereği öncelikle Avrupa pazarına odaklanıp, burada başarı yakaladıktan sonra diğer pazarlara da güçlü bir şekilde girmeyi hedefliyoruz. 2024 yılında Türkiye ile birlikte İspanya, İtalya, Polonya ve Macaristan başta olmak üzere Avrupa’nın birçok ülkesinde faaliyete başlıyor olacağız. JAECOO, yeni enerji çözümleriyle öne çıkan bir marka. Müşterilerimize tam elektrikli ve PHEV gibi yeni enerji çözümlerini sunarken, aynı zamanda bu teknolojileri sürekli geliştirerek, rekabet ortamında öncü olmayı hedefliyoruz.”

JAECOO, JAECOO 7 modelini pazara sunarak Türkiye Off-Road SUV pazarındaki boşluğu dolduruyor. Gelecekteki ürünlerin yapılanması, konumlandırması ve stratejisine odaklanan marka; JAECOO 8 ve JAECOO 5 gibi yeni modellerle ürün gamını sürekli geliştirmeye devam edecek. Küresel standartlara dayanan marka, JAECOO 7 PHEV ve JAECOO 8 PHEV modelleriyle başlayarak pazara yeni enerji ürünleri sunacak. JAECOO, Türk tüketicisinin Off-Road segmentinde yeni enerji beklentilerini tam olarak karşılamak üzere; içten yanmalı (ICE), hibrit (HEV) ve şarj edilebilir hibrit (PHEV) dahil olmak üzere birden fazla güç-aktarma seçeneği ile tüm pazar segmentlerine hitap edecek. Marka ayrıca, Türk kullanıcıların geri bildirimlerine odaklanarak, yeni otomobil satın alma deneyimleri yaratacak, Türkiye’deki önemli şehirleri ve iş bölgelerini kapsayacak şekilde satış ve servis ağlarını genişletecek ve Türk tüketicilere daha uygun hizmetler sunarak Türkiye’deki yerel stratejisini sürekli olarak geliştirecek.

JAECOO, Türkiye’de de sürdürülebilir kalkınma ve kurumsal sosyal sorumluluk projelerine destek olmaya devam edecek. Marka bu kapsamda, küresel ölçekte biyolojik koruma, çevre koruma ve savunmasız grupların bakımı gibi çeşitli alanlarda faaliyetler yürütmek üzere dünya genelinde kamu refahı kuruluşlarıyla iş birliği yapacağını açıkladı. “JAECOO, Türkiye'de, Türkiye için” eylem planı ile sadece kaliteli seyahat ürünleri sunmakla kalmayıp, aynı zamanda uzun vadeli, sistematik sosyal kamu refahı projeleri yürütmek için bir Türk Kamu Refah Fonu kurarak ESG geliştirme konseptini uygulayacak.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.