OBSESSO’dan yine yeni bir ilk: Shot Konsantre Cold Brew

Soğuk kahvede yenilikçi trendlerin markası OBSESSO, kahveseverlerin gözdesi Cold Brew kahveyi, konsantre formda sunuyor. Arabica çekirdeklerden 16 saat soğuk demleme ile hazırlanan Cold Brew, OBSESSO uzmanlığıyla konsantre hale geldi. 310 ml karton ambalajda sunulan OBSESSO Shot Konsantre Cold Brew ile 5 bardak soğuk kahvenizi kendi tercihinize, kendi tarifinize göre suyla ya da sütle hazırlayın. Keyfinizin baristası kendiniz olun, soğuk demleme kahvenizle anı yavaşlatıp keyfini çıkarın.

OBSESSO’dan yine yeni bir ilk: Shot Konsantre Cold Brew
Yayınlama: 04.06.2024
1
A+
A-

Soğuk kahve pazarının yenilikçi ve başarılı markası OBSESSO, tüketicilerine trendleri şekillendiren yeni lezzetler sunmaya devam ediyor. Kahveseverlerin gözdesi Cold Brew (soğuk demleme) kahve, OBSESSO uzmanlığıyla konsantre formda sunuluyor. 310 ml karton ambalajda sunulan OBSESSO Shot Konsantre Cold Brew ile, evde ya da dilediğiniz her yerde 5 bardak soğuk kahve hazırlanabiliyor.

OBSESSO’nun anın keyfini çıkarma odaklı yenilikçi ruhuyla tüketicisine yoğun kıvam ve lezzetin yanı sıra, hayata dair trendleri yakalayan farklı deneyimler de sunduğunu söyleyen OBSESSO Kıdemli Marka Yöneticisi Merve Ekem Dumanoğlu, “Özenle seçilen Arabica çekirdeklerin aromalarını olduğu gibi koruyarak, 16 saat soğuk ve yavaş demleme ile hazırladığımız Cold Brew kahveyi, günümüzün içecek trendi konsantre forma getirdik. OBSESSO Shot Konsantre Cold Brew ile tüketicilerimize, kendi tercihlerine, kendi tariflerine göre suyla ya da sütle 5 bardak nefis soğuk kahve hazırlama olanağı sunuyoruz. Barista olma deneyimi sunan OBSESSO Shot Konsantre Cold Brew ile, evde hazırlama trendi katlanarak büyüyecek” dedi.

Merve Ekem Dumanoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: ” 8 yılda tonaj bazında 10 katın üzerinde büyüme kaydeden soğuk kahve, hızlı tüketim ürünlerinin en çok büyüyen kategorisi olma özelliği taşıyor. Yoğun kıvamı, farklı tercih ve damak tatlarına hitap eden lezzetleriyle keyifli bir soğuk kahve deneyimi sunan OBSESSO’nun marka bilinirliği, marka yatırımlarımızın da başarısıyla yüzde 90’ı aşmış durumda. Farklı damak tatlarına, anı yavaşlayarak keyfini çıkarma deneyimi yaşatan farklı lezzetlerle hitap ediyoruz. Ar-Ge gücümüz ve çok yakın bir ilişki kurduğumuz tüketicilerimizden aldığımız içgörülerle, kendimizi klasik lezzetlerle sınırlamadan, yeni kategorilerle soğuk kahve pazarına yeni soluk katmayı sürdürüyoruz. 2024 yılında farklı damak tatlarına ve tercihlere uygun, kategoriyi daha da büyütecek keyifli yeni lezzetler sunacağımız yeni ürünlerimizi tüketicilerimizle buluşturacağız.”

 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.