Nilüfer’de Kanserle Savaş Derneği Moral Evi açıldı

Nilüfer Belediyesi, kanserle mücadele eden hasta ve hasta ve hasta yakınlarının moral, motivasyonlarını artırmak amacıyla hayata geçirilen ‘Bursa Kanserle Savaş Derneği Moral Evi’ni düzenlenen törenle hizmete açtı.

Nilüfer’de Kanserle Savaş Derneği Moral Evi açıldı
Yayınlama: 28.06.2024
7
A+
A-

Nilüfer Belediyesi, Bursa Kanserle Savaş Derneği ve Bademli Rotary Kulübü bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi. Üç kurumun ve hayırsever iş insanlarının destekleriyle hayata geçirilen ‘Bursa Kanserle Savaş Derneği Moral Evi’, kanser hastası ve yakınlarının yaşadığı süreçte onlara destek sağlayacak.

Minareliçavuş Mahallesi’nde faaliyete geçen merkezde kanser hastası ve hasta yakınlarına psikolog, diyetisyen, sosyal eğitim ve diğer alanlardaki uzman kişiler destek verecek. Aynı zamanda gerçekleştirilecek çeşitli etkinlikler hasta ve yakınlarına moral olacak.

Kanserle mücadelede kendi deneyimlerini de paylaşan Başkan Şadi Özdemir, “Moral, motivasyon ve dayanışmanın tedavi sürecinde ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyorum. Kanser tedavisinin yarısı moral ve motivasyondur” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.