Nilüfer Belediyesinin hayata geçirdiği Nilbel Kafe hizmete açıldı

Nilüfer Belediyesinin sosyal belediyecilik anlayışıyla Görükle Mahallesi’nde hayata geçirdiği Nilbel Kafe, törenle hizmete açıldı.

Nilüfer Belediyesinin hayata geçirdiği Nilbel Kafe hizmete açıldı
Yayınlama: 29.08.2024
2
A+
A-

Nilüfer Belediyesi gerçekleştirdiği açılış töreniyle Görükle Mahallesi'nde Nilbel Kafe'yi hizmete açtı. Nilbel Kafe, Nilüfer Belediyesi Koza Kütüphanesi'nin giriş katında hizmet verecek.

Nilüfer Belediyesi ve Nilbel iş birliğiyle kente kazandırılan Nilbel Kafe’nin açılışına Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ve eşi Nuray Özdemir, CHP Bursa Milletvekilleri Orhan Sarıbal ve Prof. Dr. Kayıhan Pala, CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yalçın Işıkyıldız, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin, Nilbel A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Mart, Görükle Mahalle Muhtarı Hasan Sert ile Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve bölge halkı katıldı.

Törenin açılışında konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, zorlu ekonomik koşulların yaşandığı bu dönemde Nilbel Kafe'nin cep yormayan, kaliteli ve güvenli hizmetiyle Görükle'deki gençlerin ve Nilüferlilerin yeni buluşma noktası olacağını belirterek şunları söyledi:

“Katılımcı, ortak akla değer veren anlayışımız; gencinden yaşlısına, kadınından engellisine, 7'den 70'e herkese kucak açan yaklaşımımızla yeni sloganımızı 'Herkesin sesi, hepimizin Nilüfer'i' olarak belirledik. Bu hedef ve sosyal belediyecilik anlayışımızla, tüm vatandaşlarımızı kucaklayacak, onların yaşamlarını kolaylaştıracak projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. Bu anlayışımızın somut ve en güzel örneklerinden biri de Nilbel Kafe. Amacımız, gençlerimizi en iyi şekilde geleceğe hazırlamak. Kentimizi daha yaşanabilir kılmak, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak ve her kesimin sesi olabilmek.”

Açılış konuşmalarının ardından önlüğü giyerek tezgah arkasına geçen Özdemir, konuklara kahve yaptı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.