Nilüfer Belediyesi ile meslek odalarından iş birliği

Harita Kadastro Mühendisleri Odası Bursa Şubesi ile Makina Mühendisleri Bursa Şubesi Başkan ve yöneticileri, Nilüfer Belediye Meclise Üyesi ve Nilbel A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda geçmiş dönem Makina Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı İbrahim Mart’ı ziyaret etti.

Nilüfer Belediyesi ile meslek odalarından iş birliği
Yayınlama: 06.06.2024
1
A+
A-

Nilüfer Belediyesi iştiraki Nilbel A.Ş ile meslek odaları arasında iş birliği çalışmaları gündemdeydi. Bu kapsamda TMMOB Harita Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) ve MMO arasında Nilbel Sosyal Tesisleri’nden indirimli yararlanmaları amacıyla protokol imzalandı.

Ziyaretlerde, yeni dönemde, ortak akıl ile yeni bir yol, yeni bir vizyon parolası ile çalışmalara başlayan Nilüfer Belediyesi ve meslek odaları arasında olası iş birliği olanakları değerlendirildi.

Nilbel A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mart, mühendislik, mimarlık ve şehir plancılığı meslek odalarını çok önemsediklerini, yaşanabilir kentlerin oluşturulmasında önemli işlevleri olduğunu ve Nilüfer' in sorunlarının çözümünde, dirençli ve yaşanabilir bir Nilüfer için güç birliği yapma arzusunda olduklarını belirtti.

Halk Evi’nde gerçekleşen ziyaretlerde, oda çalışanlarının ve üyelerinin faydalanacağı Nilbel Sosyal Tesisleri’nde uygulanacak indirim protokolü imzalandı. Nilbel A.Ş ile Harita Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) Bursa Şubesi arasında imzalanan iş birliği protokolü Nilbel A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Mart ve HKMO Bursa Şubesi Başkanı İlker Tokdemir tarafından imzalandı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.