Nezaket Okulları’nda yıl sonu etkinliği düzenlendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığına bağlı Semt Konaklarında açılan ‘Nezaket Okulları’na kayıtlı öğrenciler tarafından yıl sonu etkinliği yapıldı.

Nezaket Okulları’nda yıl sonu etkinliği düzenlendi
Yayınlama: 30.05.2024
2
A+
A-

Malatya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet vermekte olan Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü ve İl Müftülüğü işbirliği ile Semt Konaklarında açılan ‘Nezaket Okulları’na kayıtlı öğrenciler tarafından yıl sonu etkinliği düzenlendi.

Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen yılsonu etkinliğine Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, İl Müftüsü Ramazan Dolu ile öğrenci ve öğrenci aileleri katıldı. Program Şehit Engin Tilbaç Eğitim Merkezi öğrencilerinden Ahmet Kavuk’un Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. 

Yılsonu etkinliği programında konuşan İl Müftüsü Ramazan Dolu, “Sahnenin sahibi çocuklarımız. Bu kurslarımız Milli Eğitim Bakanlığı ile koordineli bir şekilde yürütülüyor. Hedefimiz bütün çocuklarımızın okul öncesi eğitime katılması. Hedefimiz kurs merkezlerinin sayılarını artırmak” dedi.

Semt Konaklarında çok güzel eğitimler verildiğini belirten Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ise yaptığı konuşmada, “Müftümüzün de ifade ettiği gibi bu sahnenin asıl sahipleri Semt Konaklarında eğitimlerini tamamlayan çocuklarımız. Velilerimiz çocuklarının almış oldukları eğitimler sonrasında burada sergileyecekleri performanslarını heyecanla beklemekteler. Bu eğitim alanlarının sayısını artırarak daha fazla ailemize ulaşmanın gayretinde olacağız. Semt Konaklarımızla çocuklarımızın eğitimlerine katkı sunmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Protokol konuşmalarının ardından Malatya Büyükşehir Belediyesi Semt Konakları Nezaket Okullarında eğitim gören 300 öğrenci tarafından ilahiler, şiirler, minik asker gösterisi, değerler eğitimi gösterisi sergilendi. Ayrıca programda öğrencilere karneleri Büyükşehir Belediye Başkanı, İl Müftüsü ve diğer protokol tarafından verildi.    


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.