‘Netcall Center Çağrı Merkezi-Müşteri Temsilcisi Projesi’ne 4 bin kişi başvurdu

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi’nin ‘Netcall Center Çağrı Merkezi-Müşteri Temsilcisi Projesi’ne başvuran adaylar için eğitimler başladı. Projeye toplam 4 bin 56 kişi başvurdu.

‘Netcall Center Çağrı Merkezi-Müşteri Temsilcisi Projesi’ne 4 bin kişi başvurdu
Yayınlama: 17.07.2024
1
A+
A-

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi’nin 29 Mayıs 2024 tarihinde başlattığı 'Netcall Center Çağrı Merkezi-Müşteri Temsilcisi Projesi'ne toplam 4 bin 56 kişi başvuruda bulundu. Projeye başvuruda bulunan adaylar, kademeli olarak eğitime alınıp işbaşı yapmaya başlayacak.

İlk kurda 65 kişinin eğitim ve istihdam süreçlerinin başladığı proje kapsamında adaylar, sektöre yönelik temel bilgilerden müşteri ilişkileri yönetimine kadar birçok konuda uzman eğitmenler tarafından bilgilendirilecek.

Eğitim programının içeriğinde, çağrı merkezi teknikleri, etkili iletişim becerileri, müşteri memnuniyeti ve stres yönetimi gibi konular yer alıyor. Teorik bilgilerin yanı sıra, uygulamalı eğitimlerle de desteklenen program sayesinde katılımcılar, çağrı merkezi işlerinin gerektirdiği tüm donanıma sahip olacak. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi İdari İşler Müdürü Orhan Koçak, mesleki eğitimlerin devamı niteliğinde iletişim sektöründe de eğitimlere başladıklarını belirterek, “Projemiz yoğun ilgi görüyor. Belirli periyotlarda eğitimlerimiz tekrarlanacak. Eğitim sonunda kursiyerlerimiz Netcall Center bünyesinde yeni işleriyle buluşacaklar. Personel arayan kurumların, bireylerde teknik yeterliliğin yanında sosyal yeterlilik de aradıklarını düşündüğümüzde bu tür iş kolları daha çok önem kazanıyor.” diye konuştu. 

 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.