Netanyahu: Bize zarar vermek isteyenler, saldırganlıklarının bedelini çok ağır ödeyecek

Kudüs, 20 Temmuz (Hibya) – İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, İsrail’e zarar vermek isteyenlerin saldırganlıklarının bedelini çok ağır ödeyeceğini söyledi.

Netanyahu: Bize zarar vermek isteyenler, saldırganlıklarının bedelini çok ağır ödeyecek
Yayınlama: 21.07.2024
3
A+
A-

İsrail Başbakanı Netanyahu, bugün erken saatlerde İsrail kabinesinden Yemen’deki Husi hedeflerine saldırı kararını desteklemesini istediğini ifade etti.

Hedef alınan limanın masum bir liman olmadığını söyleyen Netanyahu, “İran'ın Husi teröristlerine sağladığı silahların giriş noktası olarak kullanılıyor. Husiler bu silahları İsrail'e saldırmak için, bölgedeki Arap ülkelerine saldırmak için ve daha pek çok ülkeye saldırmak için kullandı.” dedi.

Netanyahu, saldırının dün Tel Aviv'deki ABD Konsolosluğu'nun 100 metre uzağında bir kişinin ölümüne ve çok sayıda kişinin de yaralanmasına yol açan öldürücü drone saldırısına doğrudan yanıt olarak geldiğini belirterek, şöyle devam etti:

“İsrail, İran terör eksenine karşı kendimizi savunurken, tüm Orta Doğu'yu tehdit eden, tüm dünyayı tehdit eden bir rejime karşı ön saflarda yer alıyor. İsrail'in düşmanlarına basit bir mesajım var: İsrail'in kendisini her cephede savunma kararlılığından şüpheniz olmasın. Bize zarar vermek isteyenler, saldırganlıklarının bedelini çok ağır ödeyecek.”


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.