Narkoçelik-19 operasyonlarında 8 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Narkoçelik-19” operasyonlarında; 480 kilogram uyuşturucu madde ve 71 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini ve uyuşturucu madde imalatçısı 8 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Narkoçelik-19 operasyonlarında 8 şüpheli yakalandı
Yayınlama: 01.06.2024
2
A+
A-

İçişleri Bakanı Yerlikaya, uyuşturucu madde imalatçısı zehir tacirlerine yönelik İstanbul Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen “Narkoçelik-19” operasyonlarında; 480 kilogram uyuşturucu madde ve 71 bin adet uyuşturucu hap ele geçirilirken uyuşturucu madde imalatçısı 8 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Türkiye'yi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlı olduklarının altını çizen Yerlikaya, “Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız artarak devam edecek” dedi.

Bakan Yerlikaya, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüklerince yapılan çalışmalar sonucunda Esenyurt, Beyoğlu, Şişli ve Beykoz ilçelerinde düzenlenen “Narkoçelik-19” operasyonlarında 257 kilogram skunk, 220,5 kilogram metamfetamin, 71 bin adet uyuşturucu hap ve 2,5 kilogram toz esrar ele geçirildiğini açıkladı.

Ayrıca Yerlikaya operasyonlar sonucunda 9 adet hassas terazi, 1 adet hap basma makinesi, 3 adet press makinesi, çok sayıda uyuşturucu madde imalatında kullanılan araç gereçler ve çok miktarda Türk Lirası ele geçirildiğini belirtti.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.