Musk, Kamala Harris’e de röportaj teklif etti

Washington, 13 Ağustos (Hibya) – Elon Musk, Pazartesi günü eski ABD Başkanı Donald Trump ile uzun bir röportaj yapmasının ardından Kamala Harris’e de röportaj teklif etti.

Musk, Kamala Harris’e de röportaj teklif etti
Yayınlama: 13.08.2024
1
A+
A-

Trump'ın kampanya ekibi tarafından “yüzyılın röportajı” olarak nitelendirilen görüşme yaklaşık iki saat sürdü ve Musk'a göre o zamandan bu yana 1 milyar kez görüntülendi. Görüşmede Kasım ayında yapılacak seçimler, Trump'a yönelik son suikast girişimi, Ukrayna ihtilafı ve ABD'nin Rusya ve Çin ile ilişkileri de dahil olmak üzere bir dizi konu ele alındı.

Röportajın ardından Musk, X'te yayınladığı bir yazıda “Kamala'yı da  X Spaces'te ağırlamaktan mutluluk duyacağını” yazdı.
Harris henüz davete resmi bir yanıt vermedi; ancak Trump röportajı sırasında Harris'in kampanya ekibi bir bağış toplama e-postası göndererek destekçilerinden Trump'ın “yalanlarına yanıt vermelerine ” yardımcı olmak için ” 25 dolar yatırmalarını ” istedi.

Mektupta başkan yardımcısı Musk'ı ” satın aldığı platformu” “Trump'ın akıldışı ve nefret dolu gündemini milyonlarca kullanıcıya yaymak” için kullanmakla suçladı ve “dünyanın en zengin insanının MAGA Takımı için bir uşak olduğunu” söyledi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.