Müjdat Ataman, TEVİTÖL koordinatörlüğüne atandı

Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarında öğretmenlik ve yöneticilik yapan, eğitimde yenilikçi yaklaşımlarını kaleme aldığı; Açılın Ben Öğretmenim, Öğretmenliğime Notlar, Yaratıcı Yazma İçin Yaratıcı Drama – Eğitim Serisi ve Ağlamıyorum Gözüme Eğitim Kaçtı gibi kitaplarıyla tanınan Müjdat Ataman, TEV İnanç Türkeş Özel Lisesi (TEVİTÖL) koordinatörlüğüne atandı.

Müjdat Ataman, TEVİTÖL koordinatörlüğüne atandı
Yayınlama: 08.09.2024
3
A+
A-

Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarında öğretmenlik ve yöneticilik yapan, eğitimde yenilikçi yaklaşımlarını kaleme aldığı; Açılın Ben Öğretmenim, Öğretmenliğime Notlar, Yaratıcı Yazma İçin Yaratıcı Drama – Eğitim Serisi ve Ağlamıyorum Gözüme Eğitim Kaçtı gibi kitaplarıyla tanınan Müjdat Ataman, TEV İnanç Türkeş Özel Lisesi (TEVİTÖL) koordinatörlüğüne atandı. Her yıl geleneksel olarak “ilk ders” konuşmacısının merakla beklendiği TEVİTÖL’ün bu yılki ilk dersini de 9 Eylül Pazartesi günü Müjdat Ataman verecek.

Lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesi’nde yüksek lisans eğitimini de Ankara Üniversitesi’nde Yaratıcı Drama alanında tamamlayan Müjdat Ataman, eğitim kurumları, sanat akademileri, dernekler ya da çeşitli kuruluşların gereksinimlerine yönelik, konulu atölyeler gerçekleştiriyor. Ataman'ın eğitim alanındaki bilgi ve tecrübelerini aktardığı bir YouTube kanalı bulunuyor.

Ataman’ın liderliğinde TEVİTÖL, 2024 stratejik planında belirlediği sürdürülebilir kaynak yaratma modeliyle, burslu öğrenci oranını artırmayı ve uluslararası alanda rekabet edebilecek öğrenciler yetiştirmeyi hedefliyor. TEVİTÖL, aynı zamanda yurt içi ve yurt dışındaki önemli eğitim kurumlarıyla iş birliklerini genişleterek, Türkiye’de öğrencilerin yeteneklilerini geliştirme konusunda model bir okul olma yolunda ilerliyor.

TEV İnanç Türkeş Özel Lisesi Hakkında:

Türkiye’nin dört bir yanından yetenekli, başarılı, akademik potansiyeli yüksek öğrencileri kampüs yaşamı ve yatılı olarak toplu barınmanın gerektirdiği kişilik özellikleri ile öz bakım becerilerinin yeterliliğini, ulusal ve evrensel değerler konusundaki farkındalığını gözlemlemek; öğrencinin müzik, görsel ve sahne sanatları, spor ve kültür alanındaki becerilerini belirlemek; proje hazırlama ile akademik ve kültürel birikimleri konusundaki yeteneklerini tespit etmek amacıyla okulda ve okulun belirleyeceği farklı illerde kurum öğretmenleri, psikolojik danışmanları, bu konuda yetkili kurum veya kişiler ile alan uzmanlarınca değerlendirerek kabul eden Türk Eğitim Vakfı İnanç Türkeş Özel Lisesi (TEVİTÖL), öğrencilerine üst düzey bir eğitim veriyor. Öğrencilerine kazandırdığı çağdaş akademik ve kültürel birikimle onları hem Türkiye’nin ve dünyanın en iyi üniversitelerine hazırlamayı hem de geleceği parlak dünya vatandaşları ve sosyal etki yaratan öncüler olarak yetiştirmeyi hedefleyen TEVİTÖL, bunu gerçekleştirirken maddi imkânı olmayan öğrenciler için de fırsat eşitliği yaratmayı amaçlıyor. TEVİTÖL’ün öğrencileri, daha küçük yaşlarında hem dünyada hem de ülkemizde eşine az rastlanır başarılara imza atarak isimlerini duyuruyor ve dünyanın en prestijli üniversitelerinin dikkatini çekiyor. TEVİTÖL Mezunlarının yüzde 75'i Türkiye'nin, yüzde 25'i ise dünyanın en seçkin üniversitelerinde eğitimlerini tamamlamış veya eğitimlerine devam ediyor.

 


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.