Muğla’da Wi-Fi hizmetinden 5 ayda 40 bin kişi yararlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi şehrin en işlek noktalarında vatandaşlara Ücretsiz ve kotasız Wİ-Fİ hizmeti vermeye devam ediyor.

Muğla’da Wi-Fi hizmetinden 5 ayda 40 bin kişi yararlandı
Yayınlama: 01.06.2024
7
A+
A-

Vatandaşların her alanda yanlarında olmak için projeler üreten Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde vatandaşlar ve özellikle öğrenciler tarafından yoğun kullanılan alanlarda ücretsiz Wİ-Fİ hizmeti veriyor. 7 ilçede, 18 farklı noktada ücretsiz ve kotasız hizmet veren Büyükşehir Belediyesi’nin bu hizmetinden 2024 yılı başından itibaren yaklaşık 40 bin kişi yararlandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz Wİ-Fİ hizmetinden yararlanan üniversite öğrencileri günümüz çağında her şeyin internetten telefonla yapıldığını, hayat pahalılığının internet paketleri ücretlerini de arttırdığını söyleyerek Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz Wİ-Fİ hizmetinin çok önemli olduğunu belirtti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı’nda çalışan Hüseyin Özgün Anbarlı ücretsiz ve kotasız Wifi hizmetini 7 ilçede 18 farklı noktada verdiklerini söyledi ve bu hizmetten 2024 Ocak ayından bugüne 40 bin vatandaşın yararlandığını belirtti. Vatandaşların ilgili lokasyonlarda MBB Wifi isimli kablosuz ağa bağlanarak kişisel bilgilerini girmeleri gerektiğini söyleyen Hüseyin Özgün Anbarlı vatandaşların onay kutucuklarını işaretleyip SMS doğrulaması ile ücretsiz Wifi hizmetinden hemen yararlanmaya başlayabileceklerini belirtti.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.