Muğla’da barış güvercinleri uçuruldu

Muğla Büyükşehir Belediyesi 1 Eylül Dünya Barış Günü’nü Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Suavi konseri ile kutladı.

Muğla’da barış güvercinleri uçuruldu
Yayınlama: 02.09.2024
0
A+
A-

1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla Muğla Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Meydanı’nda Suavi konseri düzenledi. Düzenlenen konsere Kıyı Ege Belediyeler Birliği, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal, Yatağan Belediye Başkanı Mesut Günay ve vatandaşlar katıldı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve ünlü sanatçı Suavi, birlikte barış güvercinleri uçurdu. Barışın simgesi olan güvercinlerin gökyüzüne salınmasıyla Suavi sevilen şarkılarını seslendirdi.

Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras konserde yaptığı konuşmada barışın önemine vurgu yaparak, şunları söyledi:

“Biz Dünya’nın her yanına barış gelsin istiyoruz. Atatürk onlarca yıl cephelerde savaşmasına rağmen, şunu söylemiştir; “Savaş eğer savunma amaçlı değilse bir cinayettir” Atatürk gibi büyük bir asker, büyük bir komutan bile bunu söylüyor. O yüzden barışın değerini bilelim. Öncelikle Muğla’mızda sokağımızda, mahallemizde barışı tesis edelim. Herkes birbirine sevgi ile baksın kucaklaşsın. Onun için bizlerin misyonu yerel yöneticilerin kentinde birlik beraberlik ve sevgi ortamını yaratmaktır. Bunun için çalışacağız. Herkesten talebim kavgadan uzak, şiddetten uzak, cinayetlerden uzak güzel bir Muğla yaratalım. Dünya Barış günümüz kutlu olsun.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.